• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Bryg 3.600 øl efter din helt egen opskrift

Bryg 3.600 øl efter din helt egen opskrift

Lagerstatus: På lager

90.000,-
Total: 90.000,-
kr.90.000
Bryg 3.600 øl efter din helt egen opskrift
Total: 90.000,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Bryg 3.600 øl efter din helt egen opskrift

Fremstil din helt personlige specialøl efter egen opskrift, bryg og med egen etiket.

I Skagen ligger et af landets bedste mikrobryggerier, der både er kendt for sin helt særlige Skagen-atmosfære og særdeles gode bryg, der med en lang række medaljer i smagstests har lagt sig i toppen inden for dansk specialbryg.

Med råd og vejledning fra husets dygtige brygmester får du lov til at lave opskriften på din helt egen unikke specialøl - præcis med den smag, fylde og med det navn, du ønsker. Når opskriften er færdigudviklet, hjælper I hinanden med at brygge øllet.

Processen strækker sig over 4-6 uger - alt efter øltype. Den første dag skal malten kværnes, og anden dag begynder I selve brygningen. Efter 3-5 uger er din øl gæret og færdiglagret, og du får nu lov til at tappe den på bryghusets flotte og karakteristiske ½ liters flasker, og til sidst får flaskerne monteret din helt personlige etiket.

Din etiket bliver fremstillet efter bryghusets unikke design med det navn, du har valgt til din bryg. Du bestemmer også selv, hvad der skal stå på bagsideetiketten, og du får professionel hjælp til at formulere teksten.

Når din øl er brygget og kommet på de rigtige flasker, bliver de pakket på paller i 15 stk. kasser. Og du får ikke mindre end 3.600 af dine helt egne øl med hjem!

En fantastisk, spændende og lærerig oplevelse og et imponerende indslag både til din store fest, til mindeværdige begivenheder eller bare den personlige skål mellem gode venner. 

Som firma, kan du f.eks. også vælge at kalde din øl firmaets navn og dupere medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere til jubilæet, det næste kick-off eller til firmafesten.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk