Brazilian wax
Voks af ben og brasiliansk

Synes du også, at personlig pleje er vigtigt og skal tages alvorligt?

 

I dag er der mange, der får foretaget en intim voksbehandling – også kaldet en Brazilian, eller brasiliansk voksbehandling. Behandlingen stammer oprindeligt fra Brasilien, fordi bikinierne var (og er) så små, så små og stadig bliver endnu mindre.

Brasilianere er vokset op med, at man skal se godt ud og gøre noget ud af sin pleje og sit udseende. Voksning hører med til pleje af udseendet – også intimvoksning, såkaldt Brazilian Bikini Wax, så man kan gå i minibikini uden synlige hår.

 

Med denne oplevelse får du en brazilian wax samt voksning af begge ben.

 

Så skal du have styr på hårvæksten på uønskede steder, er denne oplevelse helt perfekt. Måske kender du én, som har brug for det samme?

I alt 2 lokationer

Beyond Skincare

Charlottenlund

Mabellé Beauty

Frederiksberg
Ca. 50 min.
Denne oplevelse inkluderer en brazilian wax og voksning af begge ben
For 1 kvinde
Før din voksbehandling, bør du sikre dig, at ALLE hårene er min. 5mm. lange. Når det gælder intim voksbehandling, anbefaler vi, at du klipper eller trimmer hår der er længere end 1 cm hjemmefra, inden din voksbehandling, for at opnå det bedste resultat.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3183

149,00
Midlertidig udgået produkt