Mere end 2 millioner brugere

Bowcombat

Underholdende Team Building med bue og pil

Om Bowcombat

Få en sjov og underholdende dag med vennerne eller styrk fællesskabet med kollegaerne med spillet Bowcombat  - også kendt som Archery Attack eller Archery Tag. Spillet kombinerer det bedste fra paintball og bueskydning. Spillerne bliver delt op i 2 hold á 4-6 spillere. Det går herefter ud på at skyde modstanderne med sine pile. Alt udstyret er sikkerhedstestet, og i modsætning til paintball, undgår man smerte og blå mærker.

Bowcombat er en underholdende oplevelse for grupper og egner sig derfor perfekt til polterabender, team building eller fødselsdagsarrangementer.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

Boardsports APS

KBH S

godt at vide

Varighed:
1, 1,5 eller 2 timer
Inklusive:
Alt udstyr er inkluderet
Gyldig for:
10 personer
Vigtig info:
Alt udstyr er sikkerhedsgodkendt. Der tages forbehold for vind og vejr.Spillere skal helst være over 10 år.Kan spilles i grupper mellem 5 og 80 deltagere.Påklædning efter vejret.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 2.990,-
kr.149
Bowcombat
Total: 2.990,- Total: