Bondegårdstur
En tur på landet med hele familien, hvor man møder dyrene

Smidstrup Farmen er det perfekte sted for børnefamilien at være sammen. Her kan forældre slappe af og nyde Nordsjællands smukke natur, mens ungerne underholdes af de mange dyr og livet på bondegården.

 

Her kan man indånde den friske landlige luft og være sammen med familien. Her er heste, æsler, ponyer, grise, får, kaniner, marsvin, høns, gæs, ænder, hunde og katte - og alle dyrene er tamme, så børnene (og også de voksne) virkelig kan være i tæt kontakt med dyrene.

 

Besøget på gården varer en dags tid. Besøget omfatter rundvisning på gården, kørsel i traktor og ponyridning for børnene. Madpakker kan naturligvis medbringes.

De voksne kan nyde det afslappende og idylliske landliv, mens børnene boltrer sig i gårdens dejlige have og fodrer grise, kører i traktor, rider på ponyer og oplever livet på en rigtig bondegård med dyr.

 

Det er også muligt at tage på en lille bondegårdsferie henover weekenden fra fredag til søndag. Her kommer I til at bo i et dejligt moderniseret anneks med eget køkken og bad og god plads til en familie på 2 voksne og 2 børn.

 

Glæd jer til en dejlig dag i den skønne nordsjællandske natur. Her venter både børn og forældre en pragtfuld oplevelse!

En dag eller en weekend - fremgår af gavekortet
Rundvisning på gården, kørsel i traktor og ponyridning for børnene.
2 børn og 2 voksne
Madpakker kan medbringes.Det er også muligt at udvide besøget til en bondegårdsweekendtur.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1512

149,00
Midlertidig udgået produkt