Bondegårdstur
En tur på landet med hele familien, hvor man møder dyrene

Om Bondegårdstur

Smidstrup Farmen er det perfekte sted for børnefamilien at være sammen. Her kan forældre slappe af og nyde Nordsjællands smukke natur, mens ungerne underholdes af de mange dyr og livet på bondegården.

 

Her kan man indånde den friske landlige luft og være sammen med familien. Her er heste, æsler, ponyer, grise, får, kaniner, marsvin, høns, gæs, ænder, hunde og katte - og alle dyrene er tamme, så børnene (og også de voksne) virkelig kan være i tæt kontakt med dyrene.

 

Besøget på gården varer en dags tid. Besøget omfatter rundvisning på gården, kørsel i traktor og ponyridning for børnene. Madpakker kan naturligvis medbringes.

De voksne kan nyde det afslappende og idylliske landliv, mens børnene boltrer sig i gårdens dejlige have og fodrer grise, kører i traktor, rider på ponyer og oplever livet på en rigtig bondegård med dyr.

 

Det er også muligt at tage på en lille bondegårdsferie henover weekenden fra fredag til søndag. Her kommer I til at bo i et dejligt moderniseret anneks med eget køkken og bad og god plads til en familie på 2 voksne og 2 børn.

 

Glæd jer til en dejlig dag i den skønne nordsjællandske natur. Her venter både børn og forældre en pragtfuld oplevelse!

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Smidstrup Farmen

Gilleleje

godt at vide

Varighed:
En dag eller en weekend - fremgår af gavekortet
Inklusive:
Rundvisning på gården, kørsel i traktor og ponyridning for børnene.
Gyldig for:
2 børn og 2 voksne
Vigtig info:
Madpakker kan medbringes.Det er også muligt at udvide besøget til en bondegårdsweekendtur.

Tidligere anmeldelser

Antonia R.
Sikken dejlig oplevelse! Var ud og besøgte Smidstrupfarmen sammen med min datter og mand, og fik en totaloplevelse! Gitte fra farmen tog imod os med åbne arme, og viste os rundt på gården, og de fantastisk rolige omgivelser og områder hvor køer, geder, høns, heste, æsler og grise nærmest løb frit omkring! Min datter fik lov til at prøve at mælke koen, og tilmed ride på den! Fodre grisene, ære hestene og æslerne og holde de små kaniner. Fantastisk familieoplevelse, hvor man kan medbringe sin egen madpakke, og nyde den på legepladsen, eller på de mange bænke der omgiver farmen. Kan klart anbefales til ALLE der ønsker en dejlig naturoplevelse!

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
300,-
kr.149
Bondegårdstur
300,-