En god bøf for 2
2 x saftig bøf - gennemstegt, medium eller blodrød?
En god bøf for 2

Om En god bøf for 2

Nyd en dejlig aften i hinandens selskab med en god, saftig bøf for to.

 

Storbyens caféer og restauranter er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne. Vælg mellem flere caféer og restauranter i Danmark og prøv deres forskellige, velsmagende bøffer og steaks tilberedt nøjagtig, som I vil have den - gennemstegt, medium eller blodrød.

 

Tag en god ven, veninde, kollega, din kæreste eller en anden under armen og byd på én af de mange slags bøffer, I kan vælge imellem. Skab jer et åndehul i den hektiske hverdag, sæt jer til rette og stift bekendtskab med en mør T-bone steak, en saftig mørbrad, en lækker rib eye, en god tornedos eller en af de andre lækre steaks og bøffer.Velbekomme!

 

Giv et gavekort til en god bøf på en café eller restaurant efter eget valg. Oplagt som smagfuld værtindegave, gave til par, venindegave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 32 lokationer
Vis på kort

godt at vide

Varighed:
Den tid en god bøf nu tager at spise
Inklusive:
2 x bøf Enkelte steder er der vin eller kaffe inkluderet - dette vil ved booking fremgå under den enkelte restaurant/café
Gyldig for:
For 2 personer der vil nyde en god bøf
Vigtig info:
Der skal bestilles bord på forhånd

Tidligere anmeldelser

Heidi Jensen
Vi har indløst netop denne oplevelse på Slotskroen i Randers. Her var super lækker mad inkl vin eller sodavand, da jeg hellere ville have det, samt kaffe til desserten samt rigtig god service. Vi kommer helt sikkert igen, når vi kommer på de kanter.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
499,-
kr.149
En god bøf for 2
499,-