En god bøf for 2

2 x saftig bøf - gennemstegt, medium eller blodrød?

En god bøf for 2

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 499,-
kr.149
En god bøf for 2
Total: 499,- Total:
Payment icons
En god bøf for 2

Nyd en dejlig aften i hinandens selskab med en god, saftig bøf for to.

 

Storbyens caféer og restauranter er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne. Vælg mellem flere caféer og restauranter i Danmark og prøv deres forskellige, velsmagende bøffer og steaks tilberedt nøjagtig, som I vil have den - gennemstegt, medium eller blodrød.

 

Tag en god ven, veninde, kollega, din kæreste eller en anden under armen og byd på én af de mange slags bøffer, I kan vælge imellem. Skab jer et åndehul i den hektiske hverdag, sæt jer til rette og stift bekendtskab med en mør T-bone steak, en saftig mørbrad, en lækker rib eye, en god tornedos eller en af de andre lækre steaks og bøffer.Velbekomme!

 

Giv et gavekort til en god bøf på en café eller restaurant efter eget valg. Oplagt som smagfuld værtindegave, gave til par, venindegave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Den tid en god bøf nu tager at spise
2 x bøf Enkelte steder er der vin eller kaffe inkluderet - dette vil ved booking fremgå under den enkelte restaurant/café
For 2 personer der vil nyde en god bøf
Der skal bestilles bord på forhånd

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Heidi Jensen
Vi har indløst netop denne oplevelse på Slotskroen i Randers. Her var super lækker mad inkl vin eller sodavand, da jeg hellere ville have det, samt kaffe til desserten samt rigtig god service. Vi kommer helt sikkert igen, når vi kommer på de kanter.
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?
Se flere steder
1 - 4 af 39 resultat(er)