Mere end 2 millioner brugere

Bøf & Bajere Vol. 1

hos Timm Vladimirs Køkken

Om Bøf & Bajere Vol. 1

Bøf og Bajere er ”mandemad” for begge køn. Her fokuseres der på de fede bøffer og sovser, uden tanke på kalorier og kolesterol. 

De fleste af os holder af en ordentlig, saftig bøf med en fed og fyldig sovs. Det er præcis det der er fokus på i dette madlavningskursus. Lær at tilberede det perfekte stykke kød med én af fremtidens køkkenteknikker, ”sous videt”, hvor råvarerne tilberedes i vandbad for at sikre den perfekte konsistens af farve fra skorpen til midten af kødet. 

Du kommer til at håndtere både bøf af modnet oksekød med hjemmelavet bearnaise, samt ”sous videt” svinebryst med æble. Til maden følger øl fra Timms eget bryghus men man kan selvfølgelig også få et glas vin.

Så bevæbn dig selv med en glubsk appetit, udsæt slankekuren til næste uge og slut dig til resten af slænget for nu er der Bøf og Bajere på menuen! 

godt at vide

Varighed:
Kurset varer 3,5 time
Inklusive:
- Lær at tilberede 4 forskellige retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Øl fra Timms bryghus eller vin - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
Gyldig for:
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Vigtig info:
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 1.045,-
kr.149
Bøf & Bajere Vol. 1
Total: 1.045,- Total: