Indoor Skydiving
Prøv at flyve og få en oplevelse for livet

Om Indoor Skydiving

Udlev drømmen om at flyve

 

Du vil få en vild oplevelse, når du prøver kræfter med Indoor Skydiving. Med en instruktør sikkert ved din side, træder du ind i flyvekammeret, læner dig ind i luftstrømmen, breder armene ud – og flyver! Dit adrenalinniveau vil stikke af, når du ligger i en kraftig luftstrøm af orkanstyrke. Du vil opleve, hvordan det frie fald ved faldskærmsudspring føles, og det giver dig det vildeste rush, der sidder i kroppen længe efter!

 

Indoor Skydiving er en fantastisk oplevelse, som du altid vil kunne huske.

 

Alle kan flyve

 

Alle fra 7 år og op kan flyve, så længe helbredet er i orden, du ikke er påvirket af alkohol/stoffer og din vægt ikke overstiger 120 kg. Vores instruktører og operatøren tilpasser niveauet til hver enkelt flyver, så du får den bedste oplevelse tilpasset din fysiske form, størrelse og vægt. Hvis du er under 18 år skal der medbringes en ansvarsfraskrivelse, der er underskrevet af forældre eller værge.

 

Oplev dit førte Indoor Skydive med os

 

Vi har flere forskellige pakker, som du kan vælge imellem som førstegangsflyver. Alle pakker inkluderer instruktion og briefing, leje af flyveudstyr, individuel session og de-brief samt et personligt flyvecertifikat, der dokumenterer dine flyvefærdigheder, og at du har udfordret tyngdekraften! En uforglemmelig oplevelse i trygge rammer med uddannede og certificerede instruktører, der står klar til at flyve med dig!

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Copenhagen Air Experience A/S

Tåstrup

godt at vide

Varighed:
Den samlede varighed afhænger af, hvilken pakke der vælges og hvor mange, der skal flyve, men sæt min. ca. 1½ time af til oplevelsen
Inklusive:
Alle instruktører er certificerede og har førstehjælpstræning. Udlån af alt udstyr. Instruktion og briefing. Individuel session og de-briefing. Flyvercertifikat, der dokumenterer dine flyvefærdigheder.
Gyldig for:
Prisen er for én person. Man skal være 7 år og op, for at kunne flyve. Maximumsvægt: 120 kg.
Vigtig info:
Det er ikke tilladt at være påvirket af alkohol eller andre euforiserende stoffer.Medbring behageligt tøj til at have på underflyvedragten samt flade sko, der kan snøres. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra flyvetid på stedet, hvis der ikke er efterfølgende bookinger, samt en video af din flyvning i vindtunnelen.

Tidligere anmeldelser

Janni Rasmussen
Det var en super sjov oplevelse. Jeg var afsted med 4 af mine venner og vi var alle enige om at det var alle pengene værd. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal ud og have en flyvetur :)
michell thomsen
det var helt klart den fedeste oplevelse mig og mine 2 venner har prøvet. det kan helt klart anbefales til andre som vil have en god oplevelse og et godt adrenalin-kick. Vi tog Flying high pakken og det var absolut alle pengene værd :)

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
445,-
kr.149
Indoor Skydiving
445,-