Bodyflight i vindtunnel

Prøv at flyve og svæve i Danmarks eneste vindtunnel

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 445,-
kr.149
Bodyflight i vindtunnel
Total: 445,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 21-11-2020
Payment icons
Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve den eneste vindtunnel i Danmark. Vindtunnellen fungerer ved 5 kraftige elektromotorer i bunden, der driver store propeller og skaber en luftstrøm, der er stærk nok til at holde et menneske svævende.

Vindtunnelen bruges både af faldskærmsspringere, der gerne vil øve sig, men også af personer, der vil have en helt speciel oplevelse. Du behøver ingen særlige forudsætninger udover et normalt godt helbred, og en vægt på mellem 20 og 120 kg.

Inden du får lov at mærke suset og flyve i Danmarks eneste vindtunnel, vil du blive budt velkommen af de topprofessionelle instruktører, som giver dig en grundig instruktion, inden du skal op og flyve. Din instruktør følger dig også ind i tunnellens svæverum og bliver der under hele din flyvning, så du kan få hjælp og vejledning gennem hele forløbet.

Der er ingen 100 % rigtig måde at flyve på, og du vil hurtigt opleve, at du får større og større kontrol over dine bevægelser og bliver bedre til at styre rundt i tunnellens flyvekammer. Jo flere gange du prøver, jo mere kontrol vil du opleve at få. Tunnellens flyvekammer er lavet af glas, så din familie og kammerater kan se dig flyve, og du kan både se og vinke ud til dem.

Den samlede varighed afhænger af, hvilken pakke der vælges og hvor mange, der skal flyve, men sæt min. ca. 1½ time af til oplevelsen
1 person - Fra 7 årMinimumsvægt: 20 kg - Maximumsvægt: 120 kgBEKLÆDNING: Medbring behagelig tøj til at have på under flyvedragten samt flade sko, der kan snøres
Sikkerheden har topprioritet hos Copenhagen Air Experience, hvorfor du forventes at følge de instruktioner du bliver givet, ligesom det ikke er tilladt at flyve, hvis du er påvirket af alkohol, medicin eller øvrige stoffer. Herudover er alle instruktørerne certificerede og har førstehjælpstræning. Selve vindtunnellen er forsikret, dog skal du inden flyvningen underskrive en personlig ansvarsfraskrivelse Der kan være mulighed for at tilkøbe ekstra flyvetid på stedet, såfremt efterfølgende bookinger tillader det.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Janni Rasmussen
Det var en super sjov oplevelse. Jeg var afsted med 4 af mine venner og vi var alle enige om at det var alle pengene værd. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal ud og have en flyvetur :)
michell thomsen
det var helt klart den fedeste oplevelse mig og mine 2 venner har prøvet. det kan helt klart anbefales til andre som vil have en god oplevelse og et godt adrenalin-kick. Vi tog Flying high pakken og det var absolut alle pengene værd :)