• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Bodyflight i vindtunnel

Prøv at flyve og svæve i Danmarks eneste vindtunnel

Bodyflight i vindtunnel

Lagerstatus: På lager

445,-
Valg

* Påkrævede felter

Total: 445,-
kr.445
Bodyflight i vindtunnel
Total: 445,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve den eneste vindtunnel i Danmark. Vindtunnellen fungerer ved 5 kraftige elektromotorer i bunden, der driver store propeller og skaber en luftstrøm, der er stærk nok til at holde et menneske svævende.

Vindtunnelen bruges både af faldskærmsspringere, der gerne vil øve sig, men også af personer, der vil have en helt speciel oplevelse. Du behøver ingen særlige forudsætninger udover et normalt godt helbred, og en vægt på mellem 20 og 120 kg.

Inden du får lov at mærke suset og flyve i Danmarks eneste vindtunnel, vil du blive budt velkommen af de topprofessionelle instruktører, som giver dig en grundig instruktion, inden du skal op og flyve. Din instruktør følger dig også ind i tunnellens svæverum og bliver der under hele din flyvning, så du kan få hjælp og vejledning gennem hele forløbet.

Der er ingen 100 % rigtig måde at flyve på, og du vil hurtigt opleve, at du får større og større kontrol over dine bevægelser og bliver bedre til at styre rundt i tunnellens flyvekammer. Jo flere gange du prøver, jo mere kontrol vil du opleve at få. Tunnellens flyvekammer er lavet af glas, så din familie og kammerater kan se dig flyve, og du kan både se og vinke ud til dem.

Den samlede varighed afhænger af, hvilken pakke der vælges og hvor mange, der skal flyve, men sæt min. ca. 1½ time af til oplevelsen
1 person - Fra 7 år Minimumsvægt: 20 kg - Maximumsvægt: 120 kg BEKLÆDNING: Medbring behagelig tøj til at have på under flyvedragten samt flade sko, der kan snøres
Sikkerheden har topprioritet hos Copenhagen Air Experience, hvorfor du forventes at følge de instruktioner du bliver givet, ligesom det ikke er tilladt at flyve, hvis du er påvirket af alkohol, medicin eller øvrige stoffer. Herudover er alle instruktørerne certificerede og har førstehjælpstræning. Selve vindtunnellen er forsikret, dog skal du inden flyvningen underskrive en personlig ansvarsfraskrivelse Der kan være mulighed for at tilkøbe ekstra flyvetid på stedet, såfremt efterfølgende bookinger tillader det.
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

michell thomsen
det var helt klart den fedeste oplevelse mig og mine 2 venner har prøvet.
det kan helt klart anbefales til andre som vil have en god oplevelse og et godt adrenalin-kick. Vi tog Flying high pakken og det var absolut alle pengene værd :)
Janni Rasmussen
Det var en super sjov oplevelse. Jeg var afsted med 4 af mine venner og vi var alle enige om at det var alle pengene værd. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal ud og have en flyvetur :)
Rikke Levin
Verdens bedste fødselsdags gave...
Det er virkelig en fed fornemmelse at være vægtløs, og så er de rigtigt søde og dygtige der inde. :P
Sisi Chen
En af de sjoveste 2 x 2 min. i mit liv. Det er rigtig fedt at kunne svæve i luften uden skal have en masse udstyr på sig. En super god oplevelse, skal prøves.
Inge Barker
total fed oplevelse, kan kun anbefales ;-)
Sofie & Dennis
Det var super fedt!! Det var alle pengene værd :-) Det skal bare prøves.. Store som, små ... Det er ikke sidste gang . :-)
kristoffer stauning
Til alle opl.fans kan jeg kun sige at det var supeeeeeeeeeer nice!
Lars Kristensen
Alletiders oplevelse for min datter, svigersøn og mig selv. Syntes til at begynde med at flyvetiden lød af lidt, men de 2x2 min. vi havde, var både rigelig til at lære det grundlæggende og samtidig få en kæmpe oplevelse ud af det. Har en enkelt gang prøvet tandem faldskærmshop, her var der ikke den samme spænding ved selv at skulle styre som der er i vindtunnelen. Vi følte os trygge ved det grundet de dygtige og FLINKE instruktører der var med inde og instruere vores bevægelser samt komme med opmuntrende klap når det gik godt. Ikke at forglemme det øvrige hjælpsomme personale. Det skal ihvertfald prøves igen. :):):)

Se flere anmeldelser

Personlig informationLuk