Bodyflight Airborne
Flyv i vindtunnel

Har du også drømt, at du kunne flyve? Lad din drøm blive til virkelighed. Ophæv tyngdekraften, mærk suset – og flyv! Bodyflight er action, spænding, masser af energi, sjov og store smil. Begejstringen vil sidde i din krop længe efter!

Copenhagen Air Experience opførte i 2011 Skandinaviens første vertikale vindtunnel til sporten Bodyflight, der simulerer det frie fald, som faldskærmsudspringere oplever, når de kaster sig ud fra et fly. Fem propeller blæser en meget kraftig luftstrøm op gennem vindtunnelen med en hastighed på op til 220 km/t. Med en instruktør sikkert ved din side går du ind i selve flyvekammeret, læner dig forover i luftstrømmen, breder arme og ben ud – og flyver! Der er ingen begrænsninger og ingen tyngdekraft, ingen faldskærm, vinger eller snore – bare dig, der svæver. Hvor højt og hvor længe bestemmer du og instruktøren i fællesskab, – og du kan til enhver tid komme sikkert ned og ud af flyvekammeret igen.

Så tag dine kollegaer, vennerne eller familien med på en flyvetur – vi garanterer for årets bedste oplevelse!

I alt 1 fantastisk partner

Copenhagen Air Experience A/S

Tåstrup
4 flyvninger a’ 2 minutter. Den samlede varighed afhænger af, hvor mange, der skal flyve, men sæt min. ca. 1½ time af til oplevelsen
1 person på min. 7 årMinimumsvægt: 20 kg - Maximumsvægt: 120 kg
Sikkerheden har topprioritet hos Copenhagen Air Experience, hvorfor du forventes at følge de instruktioner du bliver givet, ligesom det ikke er tilladt at flyve, hvis du er påvirket af alkohol, medicin eller øvrige stoffer. Herudover er alle instruktørerne certificerede og har førstehjælpstræning. Selve vindtunnellen er forsikret, dog skal du inden flyvningen underskrive en personlig ansvarsfraskrivelseDer kan være mulighed for at tilkøbe ekstra flyvetid på stedet, såfremt efterfølgende bookinger tillader det.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2627

149,00
Bodyflight Airborne
1.095,-
kr.149
1.095,-

*