Bobslæde race - min. 6 personer
Snefrit bobslædeløb hele året rundt på toerbob
Bobslæde race - min. 6 personer

Bobslæde-race føles som den vildeste tur i rutsjebane, du kan forestille dig!

På stedet for jeres bobslæde-race findes 2 baner – en sommerbane og en helårs bane, der fungerer i al slags vejr.

Der er ingen sne, men det betyder ikke noget for oplevelsen af bobslædekørselen, der i stedet foregår på hjul i omkring 700-1000 meters kørelængde og på både bakket og kurvet træbane – bygget på en stemningsfuld ungarsk bakkeskråning.

Som fører bestemmer du selv farten – og det kan både gå hurtigt og meget hurtigt! Du sætter selv i gang, bremser selv og speeder selv op. Der kan godt være to på bobslæden, så du kan vælge at tage en med fra gruppen, der kan hjælpe i gang og lægge ekstra vægt på for mere fart.

På stedet er der selvfølgelig professionelle instruktører, som hjælper og fortæller om sikkerhed og kørsel, inden det for alvor går løs. Efter jeres tur vil I blive trakteret med både øl og mad.

En sjov oplevelse, du bare må prøve!

Uforglemmeligt race for grupper til både polterabend, kundearrangement, firmaevent eller bare en tur, hvor du virkelig giver den gas med vennerne.

Sæt 2 timer af til oplevelsen(inkl. transport frem og tilbage fra Budapest regnes 4 timer)
* Transport til og fra hotel i Budapest – omkring 45 min. i hver retning (nærmere oplysning om hotel/mødested ved booking)* Engelsktalende guide* 5 bobslædeture til hver* 3 øl (dåse) samt 1 hotdog eller burger fra buffet til hver
Min. 18 år Max. vægt ca. 120 kg
Det er muligt at tilkøbe hotel/lejlighed i Budapest, lufthavnstransport og generel guideservice  Ring til Oplevelsesgaver.dk for nærmere information Du bør tjekke din egen ulykkes- og rejseforsikring Rejseforsikring kan tilkøbes ved booking for fra 117,- kr. pr. person pr. dag i byen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1845

149,00
Midlertidig udgået produkt