Boblesmagning 1-12 personer
Indlevende oplevelse med champagne og andet skum

Ingen over, ingen under! Champagne er verdens bedste bobler. 

Champagne er navnet på en mousserende vin, som er produceret i det nordøstfranske vinområde af samme navn. Men det er ikke det eneste, som adskiller klodens mest berømte skumvin fra alverdens andre bobler. I løbet af to timer smager vi 6 spændende champagner i flere kulører, udviklingstrin, sødmegrader, med og uden fad etc. Vi prøver at danne os en idé om, hvordan champagne bliver til champagne, og sætter ord på de særlige sensoriske dyder, der karakteriserer denne boblernes konge. 

Bobler fra hele verden:

Få overblik over skumkvaliteter fra hele verden.

Ikke alt, som bobler, er champagne! Men i kølvandet på de klassiske franske boblers succes ligger en mængde glimrende skumforsøg fra Australien, Sydamerika, USA og ikke mindst Spanien, Italien, Tyskland og Østrig med flere. Mange gange er vinene billigere end champagne, og ofte lige så sjove og udtryksfulde i mange spændende retninger. Vi smager 6 vidt forskellige boblevine fra nær og fjern, og sætter ord på de forskellige stilarter, produktionsmetoder, aromatiske og ikke mindst visuelle udtryk, som er en væsentlig del af de mousserendes kvalitet. 

Rasmus Holmgård har en baggrund som kok og tjener. I 2001 overtog han styringen af et vinimportfirma og sideløbende har han etableret et reklamebureau, er blevet fast skribent i specialmagasiner, blade og aviser. I dag er han fuldtidsbeskæftiget i formidlingsdelen af verdens vinindustri som rådgiver, tekstforfatter, reporter, foredragsholder og rejseleder. En Champagne eller boblesmagning med Rasmus Holmgård vil uden tvivl være en underholdende og lærerig oplevelse.

Ca. 2 timer
Levende, underholdende og lærerig champagne- eller boble-smagning med 6 forskellige varianter
En gruppe på 1-12 personer eller 13-24 personer - vælges ved køb af gavekortet
GO DREAM anbefaler at du stiller bilen hjemme

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1471

149,00
Midlertidig udgået produkt