Polospiller for en dag

Lær den traditionelle engelske sportsgren og få en sjov oplevelse

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 1.500,- 1.200,-
kr.149
Polospiller for en dag
Total: 1.200,- Total:
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Polospiller for en dag

Prøv at spille polo – den legendariske sport på hesteryg, hvor man slår til kugler med køller. Det er en sjov og adrenalinfyldt sport, som også er god til teambuilding. Polo opstod i Persien, og kaldes også kongernes sport. Det er en holdsport, og det gælder om at score mål hos modstanderen.

 

Dagen begynder med, at I får en introduktion til det udstyr som bruges i polo. I lærer om de forskellige køller, og hvad sporten går ud på. Bagefter kommer man op at sidde på en træhest og prøver at spille med de forskellige køller, så man kan øve sig inden det rigtig går løs.

 

Til sidst kommer I op på vores trænede poloheste, og skal spille en mini-turnering. Og så er spillet i gang! Prøv at få mål ind på modstanderne og undgå, at de selv scorer mål. Til sidst kåres vinderne, og I kan tage forpustede og glade hjem. 

 

 

2½ time
Baneleje, hesteleje, seletøj, sadel, træhest, lang mallet (kølle), foot mallet, alle slags polobolde, chaps og hjelm (kan udlånes), samt drikkevarer
1 person. Oplevelsen er for alle aldre og for begge køn. Er du under 16 år, skal du have en tilladelse med fra dine forældre eller værge.
Min. 6 personer skal være tilmeldt holdet Oplevelsen foregår på hold med max 12 personer Træneren Lucien taler og forstår kun engelsk Rideerfaring er ikke et krav

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes