Polospiller for en dag

Test dit talent med den traditionsrige engelske kongesport

Polospiller for en dag

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 795,-
kr.149
Polospiller for en dag
Total: 795,- Total:
Payment icons
Polospiller for en dag

Oplev kongernes sport i fantastiske rammer med Copenhagen Polo Club. Polo er en sjov og adrenalinfyldt sport, som også er god til teambuilding. Med en introlektion får du en sikker og sjov introduktion til denne historiske kongesport - også selvom du aldrig har redet før. Klubbens veltrænede poloheste og erfarne instruktører giver dig en stor oplevelse med polo.

 

Introlektionen foregår hos Copenhagen Polo Club, som holder til på et smukt, privat landsted ved Strandvejen nord for København. Du starter med en sikker grundintroduktion til spillet fra jorden før du kommer i sadlen på de veltrænede poloheste og lærer basis poloridning, teknik og slag. Til sidst spiller du en polokamp til hest og dyster om at score flest mål. Til sidst fejres vinderholdet og alle kan nyde en forfriskning i klubhuset efter strabadserne. Undervisningen foregår i trygge rammer i stort ridehus eller udendørs polo arena / bane afhængig af årstiden. Gæster kan følge med og nyde en kop kaffe fra klubhuset eller fra sidelinjen.

ca. 1 ½ time
Baneleje, hesteleje, seletøj, sadel, træhest, lang mallet (kølle), foot mallet, alle slags polobolde, chaps og hjelm (kan udlånes), samt drikkevarer
1 person min. 10 år. Er du under 16 år, skal du have en tilladelse med fra dine forældre eller værge
Ride erfaring: Fra nybegyndere til erfarne ryttere Udstyr forefindes til låns, men praktisk beklædning og fodtøj anbefales (nærmere info ved booking).

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes