• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Bliv partner hos GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk

Har du en Formula König eller en Aston Martin, der står og keder sig, kan du gøre en kvinde lykkelig med en eksklusiv ansigtsbehandling eller har du en elefant, der gerne vil nusse? Har du muligheden for at give en unik, sjov, skæv eller fantastisk oplevelse, hører vi meget gerne fra dig.

GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk har i dag over 200 partnere fordelt over hele landet og enkelte i resten af verden, og du kan måske blive en af dem? Vi er altid interesserede i oplevelser og partnere, der vil være med til at gøre en forskel - store som små.

Partnerskab
Et partnerskab betyder, at du får en profil på oplevelsesgaver.dk og i nogle tilfælde også kan få dit produkt i detailhandlen. En profil koster et mindre markedsføringstilskud pr. år, ellers betaler du blot en provision efter aftale, når du sælger gennem Oplevelsesgaver.dk. Et partnerskab giver på den måde stort set gratis markedsføring, hvor du kun betaler, når du sælger.

Samarbejdet med GO DREAM
Hos GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk lægger vi vægt på et løbende og gensidigt stærkt samarbejde med vores partnere. Vi hjælper med at sælge allerede færdige oplevelser fra vores site eller i detailhandlen, men vi kigger også ofte sammen på, om vi kan udvikle nye salgbare oplevelselseskoncepter. Herudover står vi undervejs til rådighed for sparring og gode snakke, der kan være med til at udvikle oplevelserne, så de hele tiden følger med trend og tendens og har god appeal.

Vær med til at gøre en forskel
Oplevelser er det, der giver livet værdi og tilværelsen krydderi – det er vi helt overbeviste om. Vi ønsker at give vores kunder mulighed for både at opleve gode stunder og leve drømmen ud, for vi tror på, at gode oplevelser af høj kvalitet gør en forskel. Som partner kan du være med til at gøre denne forskel.

Kunne du tænke dig at blive partner, eller vil du gerne have yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os på produkt@godream.com - angiv gerne PARTNER i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Personlig informationLuk