• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Bliv dus med en tiger

Man kommer tæt på det flotte rovdyr – og helt ind i tigerstalden

Bliv dus med en tiger

Lagerstatus: På lager

2.450,-
Total: 2.450,-
kr.2.450
Bliv dus med en tiger
Total: 2.450,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Bliv dus med en tiger

Kom helt tæt på den smukke, fascinerende og yderst sjældne sibiriske tiger med denne unikke tigeroplevelse. 

Sammen med en erfaren dyrepasser kører du ind i Tigerskoven i Knuthenborg Safaripark. Køreturen foregår i en specielt tilpasset bil, hvor en stor bold eller f.eks. en frossen kanin er spændt efter bilen. Du er helt tæt på, når de store rovdyr med lynhurtige reflekser og fantastisk kraft kaster sig efter legetøjet som katte efter et garnnøgle.

Bagefter vil du som noget helt særligt få lov til at komme med ind i det allerhelligste - nemlig tigerstalden. Mærk suset, når du står mindre end en meter fra den meget sjældne sibiriske tiger!

Du vil hele tiden være ledsaget af en professionel tigerdyrepasser, der undervejs vil fortælle historier og svare på dine spørgsmål.

Du kan vælge at tage ud på denne unikke oplevelse alene, eller du kan vælge at dele den med en person mere.

Kom helt tæt på verdens største kattedyr! 

Enestående gavekort til bror, søster, konfirmanden, brudeparret, kæresten eller til dig, der altid har drømt om at komme helt tæt på en tiger.

Sæt 1,5 time af til oplevelsen
Ultimativ tigeroplevelse Deltagelse i aktivering af imponerende op til 250 kg tunge tigre Køretur i specielt tilpasset bil med stor bold eller f.eks. frossen kanin spændt fast bagpå, så du er helt tæt på, når tigrene "leger" Besøg i tigerstalden, hvor du får lov at komme så nær, at du ser tigeren direkte i øjnene Fortællinger, information og ledsagelse af tigerdyrepasser gennem hele oplevelsen
Alle der drømmer om at komme helt tæt på en tigerALDER: Fra 12 år
* Prisen er inkl. entré til Knuthenborg Safaripark * Under hele forløbet er du/I i gode hænder hos en af de erfarne tigerdyrepassere * Prisen gælder for op til 2 personerForbehold: Der kan være begrænsninger i antal bookinger pr. sæson – så book i god tid!
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Anita søgaard
Jeg kan varmt anbefale denne oplevelse. Personalet er super søde og udadvente, gode til at svare på alle dine spørgsmål. Det er en fuldstændig surrealistisk oplevelse som man slet ikke er i stand til at forestille sig. Vi følte at hver en krone var pengene værd og vi ville gerne gøre det igen!
Anita søgaard
Jeg kan varmt anbefale denne oplevelse. Personalet er super søde og udadvente, gode til at svare på alle dine spørgsmål. Det er en fuldstændig surrealistisk oplevelse som man slet ikke er i stand til at forestille sig. Vi følte at hver en krone var pengene værd og vi ville gerne gøre det igen!
Brian
FANSTASTISK oplevelse. Jeg var det nede en søndag med min kæreste. Helt utrolig oplevelse. Vi var helt tæt på tigerne, kørte rundt inde ved dem, imens de jagtede bilen og man fornemmede deres råstyrke.

Alt i alt var det en super oplevelse, og dyrepasseren (som havde en virkelig god forståelse for tigerne og som man kunne mærke ville dem det aller bedste) som vi var sammen med var god til at fortælle historier og svare på de spørgsmål vi stillede.

En super oplevelse jeg ville anbefale alle!

karen
det er en rigtig fed oplevelse. jeg var der i august måned 2011 med min skole der stod vi inde i tigerstalden og ja man står ca en meter fra tigerne det er så vildt. så bare kom igang det en en oplevelse der vil noget kan varmt anbefales
Eva Jensen
Hej, min kollega Maiken inviterede mig med på denne oplevelse og det var jo vildt...En super oplevelse, og som pilfingrene vi er kunne vi lige snige et par fingre ind mellem tremmerne og røre når den ene gik forbi.. :)
En rigtig fed oplevelse som gerne må gentages :-)

Se flere anmeldelser

Personlig informationLuk