Bliv Drone Racing pilot
Fremtidens racing sport
Bliv Drone Racing pilot

Er du den der altid er up to date med den nyeste teknologi, eller er du bare vild med fart over feltet? Drone racing er fremtidens sport! Her kombineres e-sports og avanceret teknologi med spændingen ved konkurrence og kapløb.

 

APEX formidler undervisning i drone racing til børn, unge og voksne. De erfarne instruktører lærer dig at bygge og flyve en racing drone via online undervisningsvideoer. Du får dit eget drone racing kit og følger de professionelt producerede undervisningsvideoer online når du har tid og energi. Alle piloter bliver medlem af APEX Community, hvor community managers løbende afholder events i hele landet.

 

Udover at blive oplært i drone racing og få adgang til fællesskabet omkring sporten får du også din helt egen racing drone med first-person-view (FPV) kamera, et sæt FPV goggles, en controller samt en masse batterier.

godt at vide

Varighed:
Du har frit adgang til online undervisningsvideoer som du kan bruge så meget tid du lyster på
Inklusive:
Videoundervisning, community medlemsskab og drone racing kit
Gyldig for:
For 1 person
Vigtig info:

APEX kan kontaktes på hq@apexdroneracing.com hvor instruktørerne herefter tilmelder dig kurset samt sender din drone med posten

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3856

149,00
Bliv Drone Racing pilot
2.499,-
kr.149
2.499,-