• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Blå mandag 2013

Oplev din Blå Mandag

Livet skal opleves. Hos GO DREAM mener vi, at det er det vigtigste af alt. Så hvad med at gøre din Blå Mandag til en anderledes og uforglemmelig dag sammen med dine veninder og kammerater? Vi har masser af gode forslag ...

Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Vindtunnellen fungerer ved 5 kraftige elektromotorer i bunden, der driver store propeller og skaber en luftstrøm, der er stærk nok til at holde et menneske svævende. Du behøver ingen særlige forudsætninger, udover et godt helbred og en vægt på mellem 20 - 120 kg.

Inden du kan mærke suset og flyve i landets eneste vindtunnel, vil du blive budt velkommen af de topprofessionelle instruktører, som guider dig igennem en grundig instruktion, inden du skal flyve. Du får hjælp og vejledning gennem hele forløbet.

Tunnellens flyvekammer er lavet af glas, så dine kammerater kan se dig flyve, og du kan både se og vinke ud til dem. 

Ophæv tyngdekraften! Mærk suset! Du kan flyve!

Pris pr. person: 375-

Hvor: Copenhagen Air Experience i Taastrup.
Læs mere


Cupcake kursus med starterkit

Cupcakes er små lækre portionskager eller muffins, der kan pyntes på mange forskellige søde, sjove og flotte måder. Cupcake-trenden stammer fra amerikanske storbyer som New York og Los Angeles, og har herfra bredt sig til London og resten af Europa.

På dette kursus lærer du at lave gode cupcakes, og du får alle de gode tips og tricks til at gøre dem ekstra lækre. Du lærer selvfølgelig også kunsten at dekorere cupcakes i utrolige mønstre og farver, og får naturligvis de søde kager med hjem. Underviseren på kurset er professionel konditor.

Pris pr. person: 495,-

Hvor: Esbjerg, Lyngby, Rødovre, Viborg, Aarhus

Kan anvendes i alle SpecialKøbmandens butikker med kursuslokale (alle undt. Tivoli og Frederiksberg)

Læs mere


RIB formel 1

Få en tur du sent glemmer i en rigtig Offshore Formel 1-racer med 2 x 300 HK. En tur i denne RIB-racer er en vild oplevelse, der giver et fantastisk sug i maven. Her kan du for alvor føle hurtig acceleration, skarpe sving og høj hastighed, mens havskummet bruser omkring dig.

Inden sejladsen får du en grundig instruktion af de 2 professionelle powerbådførere, så du skal huske at møde et kvarter før afgang.

Sejladsen varer en times tid, hvor kan opleve stort set alle de manøvrer, man kan udføre med en RIB. Selvom det går i rasende fart, er der rig mulighed for at nyde den flotte udsigt, både ind mod land og til horisontlinjen langt ude over vandet.

Glæd dig til RIB Formel 1 på vand - det skal bare prøves!

Pris pr. person: 475,-

Hvor: København og Aarhus. Kontakt Oplevelsesgaver.dk for mere info.
Læs mere

 


Limousinekørsel

Den perfekte måde at opleve København på: Limousinekørsel i en klassisk hvid Lincoln limousine. En køretur, hvor I vil føle jer som stjerner, når I sidder i den lækre, grå læderhjørnesofa og oplever storbyen gennem de tonede ruder. 

Limousinen, der er 9 meter lang, er nyeste model og rummer grå læderhjørnesofa, 2 ekstra sofaer, 2 barer, fladskærm med DVD, CD, intercom, el-divider og aircondition. 

I kan tage op til 8 personer på fantastisk luksus-sightseeing i det indre København. I vælger selv start- og slutsted, og turen går typisk forbi attraktioner som Langelinie, Amalienborg Slot, Christiansborg, Tivoli og Rådhuspladsen, men I kan også vælge en anden rute. 

Undervejs får I tilbudt snacks og sodavand, som I kan nyde sammen med udsigten fra de tonede ruder. 

Få en skøn, ekstravagant køretur, der bare oser af klasse og stil!

Pris for 8 personer: 2.500,-

Sted. København. Kontakt Oplevelsesgaver.dk for mere info.
 

 

Personlig informationLuk