Biograftur for 2

En spændende aften i salens mørke inkl. biomenu

Biograftur for 2

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 299,-
kr.149
Biograftur for 2
Total: 299,- Total:
Mere information
Køb denne oplevelse, som et gavekort til nogen du holder af. Du vælger leveringsform, så booker de selv oplevelsen.

ELLER

Biograftur for 2
Total: 299,- Total:
Mere information
Køb denne oplevelse til dig selv, så du kan bruge den når du har tid. Du modtager dit bevis på mail, som skal medbringes til oplevelsen.
Payment icons
Biograftur for 2

En god tur i biografen med det hele – for dig og en ledsager.

 

I skal bare finde den film, som I har lyst til at se, læne jer tilbage i mørket – og lade jer rive med!

 

Med denne oplevelse får du to biografbilletter og to bio-menuer, så du og en ledsager kan få en hyggelig aften i en af ca. 40 biografer over hele landet. Uanset om I er til action, komedie, drama eller underfundige fantasy-film, så kan I garantereret finde en forestilling efter jeres smag.

I får billetter til bio-menuerne, som kan indløses til sodavand og popcorn i biografens café/kiosk. Biografbilletterne kan bruges til almindelige forestillinger.

 

Husk at reservere plads i den pågældende biograf. Der kan forekomme tillæg for helaftensfilm, film i 3D, forlænget spilletid og lignende. Eventuelt tillæg betales direkte i biografen.

 

Rigtig god fornøjelse!

En god films tid
2 x standard biografbilletter (indløses til almindelige forestillinger)2 x bio-menu (Kan indløses til 2 stk. 0,5 l. sodavand og 2 stk. 2,5 l. popcorn)
2 personer
Gavekortet kan ikke indløses direkte i biografen. Du skal aktivere dit gavekort på www.godream.dk/booking/login/, hvor du vil blive bedt om at indtaste dit ID nummer og indløsningskode. Når du har fulgt vejledningen, vil dine billetter blive sendt direkte til din mail. Medbring dine billetter til biografen. Billetterne gælder kun til ordinære forestillinger på almindelig pladser. Særlige tillæg kan forekomme ved eksempelvis helaftens- og 3D film samt andre forestillinger med særligt tillæg. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter og gælder kun til de nævnte produkter. I biografer der ikke fører popcorn, kan den tilhørende bio-menu ombyttes til 2 stk. kaffe og 2 stk. kage, eller tilsvarende. Gavekortet er gyldigt i 1 år fra købsdatoen, når gavekortet anvendes udstedes biografbilletter der ligeledes har et år gyldighed. Du har således 1 år til at anvende gavekortet og yderligere 1 år fra gavekortets anvendelse til at anvende biografbilletterne.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Salli
Fantastisk
Susanne Fabricius Elkorn
Det var en god oplevelse. Efter et par forsøg med at få billetterne til at blive printet ud .Der var lidt problemer i starten ,men ellers var det ok. Venlig hilsen Susanne fabricius Elkorn
Søren Bendix
En kanon service i Hadsund bio og fine forhold