Biograftur for 1

Biografbillet og biomenu for 1 person

Biograftur for 1

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 149,-
kr.149
Biograftur for 1
Total: 149,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 17-01-2020
Payment icons
Biograftur for 1

Det er din aften. Du bestemmer. Bare vælg din favoritfilm og synk ned i sædet – din biobillet og biomenu er allerede betalt. Hvad venter du på?

Uanset om du er til action, romantik eller drama, så er du sikret en fed oplevelse i biografens mørke med det nyeste i lyd og billede – for film SKAL ses i biografen…

Under filmen kan du i mørket nyde din sodavand og popcorn, som er inkluderet i gavekortet. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde en god film efter eget valg.

Gavekortet kan indløses i biografer over hele landet – se den fulde liste under fanebladet ’HVOR’.

God fornøjelse med filmen!

Den tid det tager at nyde en god film i biografen
1 standard biografbillet samt 1 biomenu
Gældende for 1 person
Gavekortet kan ikke indløses direkte i biografen. Du skal aktivere dit gavekort på www.godream.dk/booking/login/ hvor du vil blive bedt om at indtaste dit ID nummer og indløsningskode. Når du har fulgt vejledningen, vil dine billetter blive sendt direkte til din mail. Medbring dine billetter til biografen. Billetterne gælder kun til ordinære forestillinger på almindelig pladser. Særlige tillæg kan forekomme ved eksempelvis helaftens- og 3D film samt andre forestillinger med særligt tillæg. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter og gælder kun til de nævnte produkter. I biografer der ikke fører popkorn, kan den tilhørende bio-menu ombyttes til 1 stk. kaffe og 1 stk. kage, eller tilsvarende. Gavekortet er gyldigt i 1 år fra købsdatoen, når gavekortet anvendes udstedes biografbilletter der ligeledes har et års gyldighed. Du har således 1 år til at anvende gavekortet og yderligere 1 år fra gavekortets anvendelse til at anvende biografbilletterne.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Marianne
Alle biografer i Danmark er gode
Hanne Ikketilfredssen
Den kan ikke engang bruges i den by den er købt i, fedt. Hillerød burde være på listen
Bente Hahn Hoffmeyer
En hyggelig biograftur i Aalborg