Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 399,-
kr.149
Biograf forpremiere
Total: 399,- Total:
Payment icons
Biograf forpremiere

Biograf forpremiere

Om Biograf forpremiere

Forpremiere i biografen er visning af film før første officielle visning.

Visningen er ofte kun forbeholdt ganske særligt inviterede gæster, men nu kan du få mulighed for at se en film før alle andre.

GO DREAM tilbyder løbende forpremierer på udvalgte film. Det kan være et actionbrag, en animationsfilm, et historisk drama eller noget helt andet. Din oplevelse starter med en hærlig forfriskning. Efterfølgende får du en biomenu, snacks og drikke, som du kan nyde under forestillingen.

Bagefter skal du sammen med andre entusiastiske gæster se aftenens udvalgte film.

Rigtig god fornøjelse!

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 4 fantastiske partnere

CinemaxX København

København

Biograf forpremiere

København Ø

CinemaxX Rosengårdscenteret

Odense

CinemaxX Aarhus

Aarhus C

godt at vide

Varighed:
En god films tid
Inklusive:
2 adgangsbilletter til forpremiere til et udvalg af film i større biografer i København, Aarhus og Odense.2 forfriskninger, der varierer fra film til film, og tilhørende biomenu for 2 personer
Gyldig for:
Alle filmelskere
Vigtig info:
1 adgangsbillet for 2 personer til forpremiere til et udvalg af store film i større biografer i København, Aarhus og Odense. Med forbehold for ændringer i programmet samt mulighed for aflysning ved for få tilmeldte Filmtitler opdateres løbende VIGTIGT – allerede når du har fået dit gavekort, skal du gå ind på www.oplevelsesgaver.dk og trykke på ’Indløs oplevelsesgave’. Her skal du indtaste dit ID-nummer, indløsningskode og din e-mail-adresse. Vi vil herefter løbende sende dig information, når der kommer nye film, du kan booke dig på. Vi får ofte først film og dato få uger før premieren, så det er vigtigt, at vi kan komme i kontakt med dig.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment