Bio +
2 x biobilletter + valgfri oplevelse
Bio +

Med BIO + får man ikke blot muligheden for at opleve en film på det store lærred, som med vores normale biograftur. Her kan mankombinere med en oplevelse, der falder i jeres smag.

Det kan være popcorn og sodavand, kaffe og kage, gourmetburger, sushi eller noget andet godt til ganen.

Hvis man ønsker at gøre biografturen ekstraordinær, kan man spice oplevelsen op med en 3-retters menu, lækker sushi, en saftig bøf eller noget så oplagt som en gourmetburger - mod tillæg.

BIO + er den ultimative biografoplevelse til den kræsne filmelsker, der ønsker sig lidt ekstra.

 

En fed film. Med mere!

 

Ha' en fantastisk oplevelse!

Så lang tid det tager at nyde en god film og en ekstra oplevelse
2 x biografbillet til ordinære forestillinger (tillæg ved helaftensfilm, 3D og lign.) 1 x valgfri oplevelse
2 personer
Gavekortet kan ikke indløses direkte i biografen. Du skal aktivere dit gavekort på www.godream.dk, hvor du vil blive bedt om at indtaste dit ID nummer og indløsningskode. Når du har fulgt vejledningen, vil dine billetter blive sendt direkte til din E-mail. Medbring dine billetter til biografen. Der kan forekomme tillæg for helaftensfilm, film i 3D, forlænget spilletid og lignende. Evt. tillæg betales direkte i biografen *Der kan pt. ikke bruges åbne gavekort eller rabatkoder som betaling til denne oplevelse. Gavekortet er gyldigt i 1 år fra købsdatoen, når gavekortet anvendes udstedes biografbilletter der ligeledes har et år gyldighed. Du har således 1 år til at anvende gavekortet og yderligere 1 år fra gavekortets anvendelse til at anvende biografbilletterne.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3039

149,00
Midlertidig udgået produkt