Bio-peeling
Nyd en helt unik behandling, der har utrolig effekt på din hud
Bio-peeling

Nyd en helt unik behandling, der har utrolig effekt på din hud. Abrahydri hudslibning med bioløft er en ny sensationel metode indenfor biologisk ansigtsløft, der giver helt enestående resultater.

Abrahydri er en ny metode indenfor hudslibning, der benytter sig af vandrotation, hvor små tabs med vigtige mineraler og vitaminer sammen med fugtgivende ingrediens sørger for en nænsom slibning og opstramning af huden med utrolige resultater ved bl.a. linjer og rynker, pigmentpletter, slap hud, forhorninger, acne og ar.

Ved almindelig hudslibning benyttes oftest diamanter eller krystaller til at slibe huden ned, men Abrahydri hudslibning giver en dokumenteret forbedring af hudstrukturen og rynkedybden på ca. 25%. Ved almindelige slibning er den dokumenterede effekt omkring 11-12%.

Din behandling foregår på skønhedsklinik ved Int. lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut, der starter med at afrense din hud for snavs og makeup. Herefter løsnes dine døde hudceller med en biologisk peeling med to forskellige slags peelingcreme.

Selve hudslibningen foregår med den sidste nye metode fra firmaet Skin Jet, Abrahydri hudslibning, hvor håndlavede tabs med vitaminer og mineraler sammen med fugtgivende ingredienser sørger for en meget blid men virkelig effektiv slibning af huden.
Efter slibningen behandles din hud med ultralyd, infrarødt lys, magnetisme og mesoterapi, der hjælper huden med at optage de gavnlige ingredienser i behandlingen. Sidst vil du få lagt en maske, inden du får påført en nærende dagcreme, øjencreme og læbecreme.

Behandlingen er tilpasset den enkeltes hudtype og eventuelle hudproblem.
Dejlig, forskønnende gave til mor, søster, kæreste eller til dig, der har lyst til at opleve et unikt ansigtsløft med synlige resultater.

Mød verden med en strålende, glat hud!

I alt 2 lokationer

Clinique De Prairie

Frederiksberg

Relax Massage

Køge
1 time
2 gange rensning af huden Biologisk peeling med dobbelteffekt uden kornHudslibning med Abrahydri m/bioløft uden brug af krystaller eller diamanterBehandling med blanding af ultralyd, infrarødt lys, magnetisme og mesoterapiMaske tilpasset hudtype og evt. problemDagcreme, øjencreme, læbecreme
1 person

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1863

149,00
Bio-peeling
679,-
kr.149
679,-