Bio & Burger
Biografbillet og original burgermenu for 2 personer
Bio & Burger

Værsgo – burger og film. Det er opskriften på en afslappet aften i byen, nu mangler du bare at tilsætte et stk. god ven!

 

Tag i biografen og se en god film. Her får du to biografbilletter, så du og en ledsager kan få en hyggelig aften i en af ca. 40 biografer over hele landet. Uanset om I er til action, komedie, drama eller underfundige fantasy-film, så går der garanteret en film som I kan lide.

 

I kan få stillet sulten med en lækker burgermenu fra Sunset Boulevard, og I bestemmer helt selv om det skal være før eller efter filmen.

 

En tur ud at spise en burger er en glimrende lejlighed til at få ordnet verdenssituationen, samtidig med at I får en sjov og hyggelig stund sammen.

 

Sunset logo

Så lang tid det tager at nyde en god film og middag
2 x biografbillet til ordinære forestillinger (tillæg ved helaftensfilm, 3D og lign.) 2 x original burgermenu fra en valgfri Sunset Boulevard restaurant2 x alm. størrelse drikkevare + alm. størrelse pommes frites
Gældende for 2 personer
Gavekortet kan ikke indløses direkte hos Sunset Boulevard eller i biografen. Du skal aktivere dit gavekort på www.godream.dk, hvor du vil blive bedt om at indtaste dit ID nummer og indløsningskode. Når du har fulgt vejledningen, vil dine billetter blive sendt direkte til din mail. Medbring dine billetter til biografen. Indløsning til Sunset Boulevard burgermenu kræver en smartphone med internetforbindelse. Der kan forekomme tillæg for helaftensfilm, film i 3D, forlænget spilletid og lignende. Evt. tillæg betales direkte i biografen. Gavekortet er gyldigt i 1 år fra købsdatoen, når gavekortet anvendes udstedes biografbilletter der ligeledes har et år gyldighed. Du har således 1 år til at anvende gavekortet og yderligere 1 år fra gavekortets anvendelse til at anvende biografbilletterne.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2898

149,00
Midlertidig udgået produkt