Billum Kro

Billum

Billum Kro er en kongelig priviligeret landevejskro der stammer helt tilbage fra 1700-tallet, hvor kroen også blev brugt som posthus, købmand, frisør og kommunekontor. Kroen har i sin lange historie gennemlevet en periode som afholdskro fra 1913 til 1968. Billum Kro fremstår i dag fuldt renoveret, naturligvis under hensyntagen til kroens oprindelige stil. Der er tilbygget 30 moderne værelser, alle indrettet med siddekrog med 2 lænestole, fladskærms-TV og gratis wi-fi. Der er bad og toilet på alle værelser.

Kroens køkken tilbyder lækre traditionelle danske retter lavet af årstidens friske råvarer. Gæsterne hos Billum Kro kan under opholdet slappe af i opholdsrummet med fjernsyn, bøger, blade og spil og hvis vejret er til det, kan man sidde i kroens gårdhave.


I området omkring Billum Kro er der masser af oplevelser og aktiviteter. Blandt andet er der 11 golfbaner, alle under 50 minutters kørsel fra kroen. Vil man hellere se attraktionerne på egnen, kan man eksempelvis besøge Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg, Minibyen eller Artellerimuseet i Varde. Ønsker man at bade, fiske eller bare gå tur i frisk luft, ligger Vesterhavet blot 10 km fra Billum Kro.

Det er enkelt at komme til Billum Kro med både offentlig transport og i bil. Der er gratis parkering ved kroen og busstop og togstation er blot et par hundrede meter væk. 

Charmerende ophold

Læs mere

Kro- og hotelophold med vin for 2

Læs mere

Kro- og hotelophold med middag

Læs mere