• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Big Swing

Adrenalinkick i nedlagt skibsværft – et alternativ til bungy jump

Big Swing

Lagerstatus: På lager

749,-
Valg

* Påkrævede felter

Total: 749,-
kr.749
Big Swing
Total: 749,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Big Swing

Få dit livs gyngetur!

Tør du tage skridtet ud fra 40 meters højde for at svinge 34 meter med 8 meters frit fald gennem en kæmpe hal i et stort nedlagt skibsværft? Så er Big Swing lige dig!

Denne gynge er ikke for børnehavebørn og tøsedrenge. I B&Ws gamle skibsværft i København kan du nu opleve dit livs vildeste gyngetur, der med garanti vil sætte både din fysik og psyke på prøve.

Big Swing er et alternativ til et bungy jump – bare i mere vandret, vild fart. En professionel instruktør spænder dig fast i seler med elastik-liner og instruerer dig i sikkerheden, og i hvad du skal gøre før, under og efter gyngeturen. Herefter står du alene med tåspidserne ude over kanten og kan se bunden af den store skibshal i 40 meters højde, inden du springer.

Når du sætter af, vil du først opleve et frit fald på 8 meter, hvorefter du vil begynde at gynge opad igen. Hele strækningen for dit Big Swing er 34 meter, og du kan hele tiden undervejs se gulvet i den kæmpe skibshal langt under dig. Når dit sving er overstået, skal du kravle de 17 meter op ad en rebstige tilbage.

Det alternative bungy jump - Big Swing - er perfekt på et gavekort som fødselsdagsgave eller julegave til ham eller hende, der ikke kan få nok spænding og action. Også en god ide til en polterabend.

Sug i maven for alle pengene!

Sæt ca. 1,5 time af til oplevelsen
Gyngetur i 34 meters højde med frit fald på 8 meter Hjælp og vejledning ved professionelle instruktører, der til dagligt arbejder med teambuilding i form af bl.a. rappelling, klatring og andre grænseoverskridende aktiviteter Udlån af hjelm og andet udstyr er inkluderet i prisen
Alle der ikke kan få gyngetur nok. For at kunne gennemføre et Big Swing skal man kunne kravle 17 meter op ad en løs rebstige. Man kan teste sig selv, ved at tage kropshævninger. Der skal som minimum kunne tages 6 stk. i træk.
Minimumsalder er 18 år
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Tine Dahl Nielsen
En rigtig fed og god oplevelse. Fuld af spæning og overtrædelse af en masse grænser.
Dog er det MEGET hårdt, når man skal klatre de 17 m. på en løs rebstige bagefter svinget, og det skal man være ekstremt opmærksom på. Desuden synes jeg ikke at man er særlig godt informeret på denne hjemmeside om de 17 m., men inde på deres egen hjemmeside står der en masse ting.
Men hvis du/i er glad for adrenalin, spæning og at overtræde jeres grænser, så gør det ! mig og min kæreste var vilde med det !

Personlig informationLuk