+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Big Swing

Adrenalinkick i nedlagt skibsværft – et alternativ til bungy jump

Big Swing

Om Big Swing

Få dit livs gyngetur!

Tør du tage skridtet ud fra 40 meters højde for at svinge 34 meter med 8 meters frit fald gennem en kæmpe hal i et stort nedlagt skibsværft? Så er Big Swing lige dig!

Denne gynge er ikke for børnehavebørn og tøsedrenge. I B&Ws gamle skibsværft i København kan du nu opleve dit livs vildeste gyngetur, der med garanti vil sætte både din fysik og psyke på prøve.

Big Swing er et alternativ til et bungy jump – bare i mere vandret, vild fart. En professionel instruktør spænder dig fast i seler med elastik-liner og instruerer dig i sikkerheden, og i hvad du skal gøre før, under og efter gyngeturen. Herefter står du alene med tåspidserne ude over kanten og kan se bunden af den store skibshal i 40 meters højde, inden du springer.

Når du sætter af, vil du først opleve et frit fald på 8 meter, hvorefter du vil begynde at gynge opad igen. Hele strækningen for dit Big Swing er 34 meter, og du kan hele tiden undervejs se gulvet i den kæmpe skibshal langt under dig. Når dit sving er overstået, skal du kravle de 17 meter op ad en rebstige tilbage.

Det alternative bungy jump - Big Swing - er perfekt på et gavekort som fødselsdagsgave eller julegave til ham eller hende, der ikke kan få nok spænding og action. Også en god ide til en polterabend.

Sug i maven for alle pengene!

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

Urban Ranger Camp

Rødovre

godt at vide

Varighed:
Sæt ca. 1,5 time af til oplevelsen
Inklusive:
Gyngetur i 34 meters højde med frit fald på 8 meter Hjælp og vejledning ved professionelle instruktører, der til dagligt arbejder med teambuilding i form af bl.a. rappelling, klatring og andre grænseoverskridende aktiviteter Udlån af hjelm og andet udstyr er inkluderet i prisen
Gyldig for:
Alle der ikke kan få gyngetur nok. For at kunne gennemføre et Big Swing skal man kunne kravle 17 meter op ad en løs rebstige. Man kan teste sig selv, ved at tage kropshævninger. Der skal som minimum kunne tages 6 stk. i træk.
Vigtig info:
Minimumsalder er 18 år

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 749,-
kr.149
Big Swing
Total: 749,- Total:
bottom: 140,