Besøg på Vingården Lindely
Rundtur på vingård inkl. smagning af danske vine

Med denne oplevelse kan du tage en du holder af i hånden, og få svar på et af livets helt store spørgsmål - Hvordan laver man vin? Hvordan putter de druerne ned i flaskerne? Hvordan smager dansk vin egentlig?

 

Her får man et indblik i hvordan de på den danske vingård Lindely nær Kolding producerer deres vine.

På Lindely dyrker og fremstiller de moderne danske vine i unikke smagsvarianter, ovenikøbet efter bæredygtige og økologiske principper. Dette besøg på vingården tager jer med på hele rejsen, fra dyrkning af vindruerne til forarbejdning, til vinen er på flaske, og klar til at blive nydt.

 

Et besøg på vingården Lindely inkluderer, foruden en guidet rundvisning, vinsmagning af 3 af vingårdens egenproducerede danske vine. Hertil serveres lidt lækkert i form af brød med pølser og ost. (ikke noget en voksen kan blive mæt af)

 

Rundvisning på vingården inklusive vinsmagning og snacks gælder for to personer. Efter endt rundvisning vil der naturligvis være mulighed for at købe vine fra gårdens butik.

 

Se mere om Vingården Lindely HER

 

 

I alt 1 fantastisk partner

Modavi

Kolding
Cirka 2 timer
Guidet rundtur på vingården,
Gælder for 2 personer
Oplevelsen skal bookes på forhånd. Promillegrænsen for spirituskørsel i Danmark er 0,5, så GO DREAM anbefaler at lade bilen stå, såfremt man er i tvivl om, om promillen er for høj efter oplevelsen slutning.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3675

149,00
Besøg på Vingården Lindely
399,-
kr.149
399,-