• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Besøg på dansk vingård

Fortælling og vinsmagning i idylliske omgivelser

Besøg på dansk vingård Besøg på dansk vingård Besøg på dansk vingård

Lagerstatus: På lager

250,-
Tilvalg
Total: 250,-
kr.250
Besøg på dansk vingård
Total: 250,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Besøg på dansk vingård

Kom med på Vesterhavegaarden ved Karrebæksminde og oplev dansk vinproduktion på tætteste hold.

Vingården ligger i fantastiske naturskønne omgivelser, tæt ved Smålandshavet, mellem skov, strand og bakkede marker.
Området er kendt for at være en af de mest solrige dele af landet og denne kombination giver helt optimale betingelser for dyrkning af økologiske vine.

Jesper fra Vesterhavegaarden siden 2010 eksperimenteret med vinproduktion og skabt en række økologiske danske vine af allerhøjeste kvalitet. 
Kombinationen af det danske vejr, næringsrig sydsjællandsk jord, lagring med egetræsspåner fra den lokale skov og smagfulde druer, har sågar sikret Vedsterhavegaardens rødvin fra 2013, sølvmedalje i internationale konkurrencer. Vinen rangerer lige under verdensklassevine.
For at give vinene deres helt unikke smag, har Jesper tilkøbt et stykke skov, hvorfra han selv producerer egetræsspåner, der lagres sammen med vinene i vingårdens egen vinkælder. 
Med over 4000 vinstokke af sorterne Bolero, Cabernet Cortis, Calandri, Castel, Leon Millot, Nero, Regent og Rondo, har Vesterhavegaarden et bredt udvalg af druer, der under produktionen bearbejdes som italienske druer, der anvendes i Amarone-vinene.

Oplevelsen indebærer en grundig og inspirerende rundvisning i den danske vinmark, hvor Jesper fortæller om sin vins inspirerende historie, årets gang i plantagen og vinens livscyklus. Under rundvisningen vil det tydeligt kunne mærkes, at Jesper brænder for sin vinproduktion og er stolt af sin vin.

Kan alle dyrke vin i Danmark?
Hvordan skal vinplanterne passes?
Hvor længe og hvordan skal vinen lagres?

Disse og endnu flere spørgsmål, vil Jesper kunne besvare under rundvisningen.

Efterfølgende vil der være mulighed for at få smagt på varen, når Jesper inviterer indenfor i sin gårdbutik og vineri, hvor han producerer alt fra rødvin, til æble is-vin, rosévin, æblemjød og æblemost.

Oplevelsen er ideel til vinelskeren, der ønsker at dykke helt ned i vinens historie og produktion og samtidig ønsker en fortælling og rundvisning af en mand, der virkelig brænder for sit fag og elsker vinproduktionen.
Perfekt som gave til mors dag, fars dag eller til parret, der fortjener en helt igennem unik og uforglemmelig personlig oplevelse. 

Cirka 2 timer
Rundvisning i vingårdens cin- og æbleptantage Fortælling om årets gang i vinmarken Besøg i vinkælderen, vineriet og gårdbutikken Smagning af 4 forskellige vine af egen økologiske produktion
Alle der er interesseret i vine og vinproduktion Min. 8 personer ved afvikling af oplevelsen Gavekortet gælder til 1 person, medmindre andet fremgår
Oplevelsen skal bookes på forhånd og kræver min. 8 deltagere samlet Promillegrænsen for spirituskørsel i Danmark er 0,5, så GO DREAM anbefaler at lade bilen, såfremt man er i tvivl om, om promillen er for høj efter oplevelsen slutning.
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Adam Bygaard
Vesterhavegaarden er bestemt et besøg værd. Uanset om man er ekspert i vin eller ej, får man et spændende indblik i produktionen. Vesterhavegaarden ligger i meget skønne omgivelser, og på vej til gården viser Sydsjælland sig fra sin bedste side. Det taler virkelig for et besøg, at vinen har en høj kvalitet.

Personlig informationLuk