Benniksgaard Hotel

Gråsten

Det tidligere landbrug Benniksgaard der ligger smukt og idyllisk ned til Flensborg Fjord er blevet moderniseret og lavet til et lækkert moderne hotel. Den gamle slægtsgård med en lang historie er nu et hotel hvor man kan nyde den afslappende atmosfære og få et roligt ophold. Når man bevæger sig rundt i de gamle bygninger, kan man tydeligt mærke historien fra dengang det var et travlt landbrug med både dyr og markbrug. Benniksgaard Hotel tilbyder afslappende ophold i smukke, idylliske omgivelser. Hovedbygningen er et smukt gammelt bindingsværkshus, der ligger i naturskønne omgivelser ned til vandet.

Værterne på hotellet vil sørge for, at I kommer til at opleve den sønderjyske charme og gæstfrihed. Værelserne på hotellet findes i det omdannede stuehus, mens de gamle kornkamre er blevet lavet om til stemningsfulde mødelokaler.


Et ophold på Benniksgaard er oplagt, hvis man vil opleve Sønderjylland. Blot 5 km derfra ligge det smukke Gråsten og i kort køreafstand kan man besøge Sønderborg eller Dybbøl Mølle. Desuden kan man hvert år i begrænsede perioder opleve blandt andet ringridning og naturfænomenet Sort sol. Med blot 11 km til den Tyske grænse, kan man også kombinere opholdet med lidt grænsehandel.

TILBUD!*

Benyt dit gavekort inden d. 1/6 2019 og få følgende gaver med ved dit ophold:

- Kaffe og Ebbas Plumkaach (Ebbas blommekage)

- Voucher til Fleggaard på 1 flaske vin

- Goodiebag fra Benniksgaards gårdbutik med Sønderjyske specialiteter

 

HUSK ved booking at oplyse "Gavekort Specialtilbud" ved booking.

* Gælder for gavekort til en værdi af min. 999 kr.

Kro- og hotelophold med middag

Kro- og hotelophold for 2 personer

Miniferie for 2

3-retters menu for 2

Højtbelagt hygge

Juleophold på Benniksgaard

Nytårsophold på Benniksgaard

Luksusophold på Benniksgaard

Ophold på Benniksgaard Hotel

Vandring på Gendarmstien

Golfophold