Benniksgaard Hotel

Gråsten

Det tidligere landbrug Benniksgaard, der ligger smukt og idyllisk ned til Flensborg Fjord, er blevet moderniseret og lavet til et lækkert og moderne 4-stjernet hotel. Den gamle slægtsgård med en lang historie er nu et hotel hvor man kan nyde den afslappende atmosfære og få et roligt ophold. Når man bevæger sig rundt i de gamle bygninger, kan man tydeligt mærke historien fra dengang det var et travlt landbrug med både dyr og markbrug. Benniksgaard Hotel tilbyder afslappende ophold i smukke, idylliske omgivelser. Hovedbygningen er et smukt gammelt bindingsværkshus, der ligger i naturskønne omgivelser ned til vandet.

Værterne på hotellet vil sørge for, at I kommer til at opleve den sønderjyske charme og gæstfrihed. Værelserne på hotellet findes i det omdannede stuehus, mens de gamle kornkamre er blevet lavet om til stemningsfulde mødelokaler.


Et ophold på Benniksgaard er oplagt, hvis man vil opleve Sønderjylland. Blot 5 km derfra ligge det smukke Gråsten og i kort køreafstand kan man besøge Sønderborg eller Dybbøl Mølle. Desuden kan man hvert år i begrænsede perioder opleve blandt andet ringridning og naturfænomenet Sort sol. Med blot 11 km til den Tyske grænse, kan man også kombinere opholdet med lidt grænsehandel.

Restaurantbesøg

Læs mere

Juleophold på Benniksgaard

Læs mere

Nytårsophold på Benniksgaard

Læs mere

Luksusophold på Benniksgaard

Læs mere

Ophold på Benniksgaard Hotel

Læs mere

Vandring på Gendarmstien

Læs mere

Golfophold

Læs mere

Kro- og hotelophold for 2

Læs mere

Kro- og hotelophold med vin for 2

Læs mere

Kro- og hotelophold med middag

Læs mere

Miniferie

Læs mere