Baristakursus
Lær at lave fantastisk espresso-kaffe

Elsker du kaffe? Har du eller overvejer du at anskaffe en espressomaskine til hjemmet? Så er dette baristakursus for dig. Du vil lære hvordan man laver lækker espresso på maskine, og laver en Caffe Latte, der er mindst lige så god som dem på cafe.

På dette kaffekursus får du gennemgået en række simple og logiske arbejdsgange, der sikrer høj og ensartet kvalitet i koppen. Først får du en teoretisk gennemgang af espressobrygning, og bagefter skal du prøve din nylærte teknik af i praksis. Den søde og professionelle barista vil sørge for, at du får det optimale resultat af undervisningen.

Du lærer at arbejde med både espressomaskinen og kværnen samt vurdere espressoens kvalitet. Desuden er der stor fokus på steaming af mælk. Det er ikke så svært at steame lige så flot som på cafe – og du kan bagefter forkæle dine gæster med et lækkert resultat.

3 timer
Teoretisk gennemgang af espressobrygningPraktik ved espressomaskine
1 personBåde for mænd og kvinder
Kurset afholdes med hold på minimum 5 ogmaximum 10 deltagere

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 2091

149,00
Baristakursus
795,-
kr.149
795,-