Banerytter i Ballerup Super Arena

Mærk suset på cykelbanen i Ballerup Super Arena.

Nu har du en unik og helt enestående chance for at ”lege” PAR NR. 7 på Danmarks eneste indendørs cykelbane.

Lær teknikken og slip din indre cykelkonge fri i et stærkt ræs på de skrå ramper, hvor du oveni suveræn træning også får lov til at køre om kap.

Det er Par Nr. 7 Michael Sandstød og/eller Jimmi Madsen, som er jeres instruktører på dagen og vil instruere alle grundigt i banekørsel - bagefter skal I køre forskellige konkurrencer i de klassiske banediscipliner.

Et særdeles sjovt, lærerigt og krævende møde med professionel cykelsport på højt plan!

I alt 1 fantastisk partner

Sandstød Cycling

Lyngby
2 timer inkl. instruktion.
Følgende stilles til rådighed på dagen:*Banecykel til alle (som er monteret med KEO pedaler og selvfølgelig FAST NAV!!)*Der er mulighed for lån af: cykelsko + cykelhjelm + cykeltøj (men man må gerne medbringe sit eget cykeltøj)Bestil din cykelevent før d. 18/01-2016 og få en gratis adgangsbillet til 6 dagesløbet (gyldig torsdag d. 4. februar) med I købet.
Minimums alder er 15 år. Der kan max. deltage 25 personer på denne event.
Mødetid senest 15 min. før event start.Eventen gennemføres kun ved minimum 10 deltagere.Ved aflysning rykkes eventen til anden dato.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2925

149,00
Midlertidig udgået produkt