Ballonflyvning i alperne
- Oplev de østrigske alper fra kurven af en luftballon

Oplev at flyve i luftballon henover de østrigske alper. GO DREAM giver dig nu mulighed for at prøve denne spektakulære og unikke oplevelse, som foregår i op til 4,5 km højde.

Ballonen letter midt inde i de østrigske alper og stiger langsomt op til skyerne, mens du nyder den betagende udsigt. Heroppe over alpernes sneklædte tinder bringer transportvinden ballonen videre, i et smukt panorama, med op til 100 k/t. Flyvningen varer minimum 2 timer og kræver både iltudstyr og hele 2 piloter.

En fascinerende og uforglemmelig oplevelse, som du aldrig vil komme til at glemme…

I alt 1 fantastisk partner

DreamBalloon ApS

Brøndby Strand
Mindst 2 timer
Flyvetur henover alperneMulighed for deltagelse i opsætning af ballonenChampagnedåbInformationspjece
1 Person
Man skal kunne stå oprejst i de 1,5 time turen tager.Man skal være over 130 cm høj.Gravide må ikke deltageMan må maks. veje 130 kg.Folk med hjerteproblemer eller som lider af epilepsi skal have godkendelse fra egen læge inden flyvning.Man må ikke være påvirket af alkohol eller andre rusmidler før flyvning.Ballonturen kan aflyses hvis vejrforholdene ikke tillader flyvning.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2631

149,00
Ballonflyvning i alperne
5.995,-
kr.149
5.995,-