Bad med Garra Rufa fisk
Wellnessoplevelse med doktorfisk
Bad med Garra Rufa fisk

Nyd en helt enestående, skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet, er meget små fisk, der har en evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. Desuden er doktorfiskene ekstrem effektive mod behandling af hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne. Det er nu muligt at få glæde af denne effektive og kurerende peeling-behandling i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker behandling af hele kroppen eller blot af hænder eller fødder.

Denne fantastiske behandling vil efterlade din hud blødere og smukkere. Selve behandlingen foregår i en skøn spa eller kar med ca. 35 graders varmt vand, hvor omkring 200-500 små doktorfisk sørger for din hudpleje den næste time. Mens du slapper af, peeler fiskene dig fri for døde hudceller og afgiver samtidig et enzym, der er gavnligt for din hud. Garra Rufa-fisk har ingen tænder, så behandlingen føles blot som en let kilden eller som mikro-massage.

Skøn, afslappende hudpleje med utrolige resultater!

Dejlig gave til både mor, far, søster, veninde eller kæreste.

I alt 5 lokationer

Brinckmand's Bodycare

Ferrieslev

Havnsøs massør

Føllenslev

Unique Clinique

Slagelse

Vig Fiskespa

Vig

Aarhus Fiskespa

Aarhus
Varierer - se liste(+ evt. 15 min. til omklædning)
Behandling med Garra Rufa fiskBehandlingen gælder enten hele kroppen eller hænder/fødder - vælg selv efter sted
1 person medmindre andet fremgår af gavekortet eller ved valg kortere behandling for 2 hvor muligt
Du bør ikke bruge sæbe og cremer med parfume ved bad hjemmefra inden, da fiskene ikke har godt af det og virkningen ikke vil være optimalDu skal ikke tørre dig efter Garra Rufa badet, da fiskene afgiver et enzym, der er gavnligt for både din hud og kropI Føllenslev og Esbjerg er det muligt at booke to spabade og i Vig to spabade samt hjørnebadekar ved behandling af hele kroppen, hvis I ønsker at tage af sted flere (kræver køb af et gavekort pr. person)

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1847

149,00
Bad med Garra Rufa fisk
349,-
kr.149
349,-