Mere end 2 millioner brugere

Bad med Garra Rufa fisk

Wellnessoplevelse med doktorfisk

Bad med Garra Rufa fisk

Om Bad med Garra Rufa fisk

Nyd en helt enestående, skøn behandling med Garra Rufa-fisk, der helbreder og gør mirakler for din hud. Garra Rufa-fisk, også kaldet doktorfisk, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet, er meget små fisk, der har en evne til at suge og rense kroppen for døde hudceller. Desuden er doktorfiskene ekstrem effektive mod behandling af hudsygdomme som bl.a. psoriasis, eksem og akne. Det er nu muligt at få glæde af denne effektive og kurerende peeling-behandling i Danmark. Du kan selv vælge, om du ønsker behandling af hele kroppen eller blot af hænder eller fødder.

Denne fantastiske behandling vil efterlade din hud blødere og smukkere. Selve behandlingen foregår i en skøn spa eller kar med ca. 35 graders varmt vand, hvor omkring 200-500 små doktorfisk sørger for din hudpleje den næste time. Mens du slapper af, peeler fiskene dig fri for døde hudceller og afgiver samtidig et enzym, der er gavnligt for din hud. Garra Rufa-fisk har ingen tænder, så behandlingen føles blot som en let kilden eller som mikro-massage.

Skøn, afslappende hudpleje med utrolige resultater!

Dejlig gave til både mor, far, søster, veninde eller kæreste.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 5 fantastiske partnere

Havnsøs massør

Føllenslev

Brinckmand's Bodycare

Odense

Unique Clinique

Slagelse

Vig Fiskespa

Vig

Aarhus Fiskespa

Aarhus

godt at vide

Varighed:
Varierer - se liste(+ evt. 15 min. til omklædning)
Inklusive:
Behandling med Garra Rufa fiskBehandlingen gælder enten hele kroppen eller hænder/fødder - vælg selv efter sted
Gyldig for:
1 person medmindre andet fremgår af gavekortet eller ved valg kortere behandling for 2 hvor muligt
Vigtig info:
Du bør ikke bruge sæbe og cremer med parfume ved bad hjemmefra inden, da fiskene ikke har godt af det og virkningen ikke vil være optimalDu skal ikke tørre dig efter Garra Rufa badet, da fiskene afgiver et enzym, der er gavnligt for både din hud og kropI Føllenslev og Esbjerg er det muligt at booke to spabade og i Vig to spabade samt hjørnebadekar ved behandling af hele kroppen, hvis I ønsker at tage af sted flere (kræver køb af et gavekort pr. person)

Tidligere anmeldelser

Vera Clemmensen
Min søn og svigerdatter havde inviteret deres mødre til Tune Doktorfisk til mors dag Det varen rigtig god oplevelse. det kunne vi godt tænke os igen.
Michael Svendsen
Fantastik time hos Tune doktorfisk - og helt sikkert en positiv oplevelse for mig og, ikke mindst, min psoriasis! Jeg glæder mig allerede til at tage konen med næste gang - og måske yngste, som også af fascineret af de små fisk. Hyggeligt sted - dejligt afslappende!
Dorte Riis Larsen
Jeg var spændt på at skulle tilbringe en time med de mange små fisk hos Tune Doktorfisk - jeg blev taget godt imod, fik lidt viden om fiskenes egenskaber og blev ellers overladt til mig selv. Alene med fiskene var min umiddelbare tanke, okay en time er lang tid. Fiskene var der lige med det samme da jeg steg op i karet, da jeg først fik sat mig til rette og slappede af blev jeg helt grebet af de små fisk der myldrede rundt på kroppen. De var fasinerende at iagttage hvordan arbejde, for dernæst at tage en tur rundt i karet, trække lidt luft og vendte tilbage. En fantastisk oplevelse med dejlig afslappede musik, så timen fløj afsted. Jeg skulle lige vende mig til fiskene, men så var det ingen sag at slappe af endda med lukkede øjne og bare nyde at blive puslet om renset af fiskene. Endnu en gevinst ved at tilbringe en time hos fiskene er at jeg ikke har brugt creme siden, ca. en uge nu. Jeg har allerede aftalt med tre kollegerer at vi tager en fælles time hos Tune Doktorfisk - man kan nemlig være flere af gangen. Det kan kun anbefales Dorte Riis Larsen
Elena Schmidt og Line Larsdatter
Super fed oplevelse med tunes doktorfisk. Vi kommer helt klart igen inden så længe. Super rar følelse og dejlig afslappende når man først vænner sig til følelsen.
Gitte Mortensen
En dejlig søndag tog familien til Tune. farmand havde fået en times fiske spa i fødselsdags gave, han nød det i fulde drag, det var en fantastisk oplevelse. Sønnen (6 år) og jeg nøjedes med et fodbad, da jeg ikke var helt sikker på, hvordan han ville reagere. Efter 5 min med fnis og hoppen på stolen, kiggede han på mig og sagde: "nu har jeg vænnet mig til det, mor" Og så var det ren hygge tid. Super dejligt og super søde mennesker hos Tune Doktorfisk. Vi kommer igen, for som sønnen sagde, jeg skal altså i bad med fiskene næste gang :-)
Mia
Købte gavekort til Garra Rufa fisk til en veninde i gave her på oplevelsesgaver + en til mig selv, så vi kunne opleve det sammen. Selve købet forløb superlet og det var nemt at booke. Vi var i Aquarium Wellness i København, og det var en super god oplevelse. Først fik vi fødderne i fodmassage med varmt vand og bagefter skulle fødderne i fiskebadet..nøj det kildede de første par minutter:-) Man vænner sig hurtigt og sidder helt afslappet & hygger sig imens....Bagefter fik vi fodmassage, og fødderne blev smurt dejligt ind i et eller andet velduftende. Vi SVÆVEDE derfra 1 time efter vi var kommet med hvad vi følte var babyfødder:)) Kan varmt anbefale oplevelsen, og gør det gerne med en god veninde/mor/søster eller andet...de vil elske det!
Christina Delf
Et besøg hos Tune doktor fisk kan VARMT anbefales, det skal prøves, giv jer selv den gave. Super søde mennesker, hvor man føler sig velkommen og rigtig god service. Det er blevet et hit herhjemme hos os, vi er blevet helt vilde med de små fisk. I har ikke set det sidste til os. Nu har vi allerede prøvet 2 x fodspa og næste gang er vi klar til at hoppe i med hele kroppen. Jeres doktorfisk visitkort bliver flittigt delt ud her på Vestegnen og I bliver rost til skyerne ;-)
Christina Delf
Et besøg hos Tune doktorfisk kan VARMT anbefales, det er sted man føler sig hjerteligt velkommen og en fantastisk go service og oplevelse. Det skal prøves, giv jer selv den gave. Det er blevet et hit herhjemme hos os, vi er helt vilde med de små fisk. I har ikke set det sidste til os. Nu har vi allerede prøvet 2 x fodspa og næste gang er vi klar til at hoppe i med hele kroppen. Jeres doktorfisk visitkort bliver flittigt delt ud her på Vestegnen og I bliver rost op til skyerne.
Charlotte Juhl
Tune Doktorfisk, super dupper oplevelse, jeg var lidt skeptisk, men det fik jeg manede i joden, jeg blev mødt af en veldig sød og rar indehaver, som sørgede for god information om fiskene, hygiegnen var til UG og servicen var i top. omgivelserne super hyggelige. Dette kræver en gentagelse, de små fisk gjorde et godt arbejde så jeg nu kan flyve, så let føler jeg mig.
Fie
Tune Doktorfisk var en behagelig oplevelse, for fødder og sjæl. Kan i høj grad anbefales til alle aldre. Jeg vil gentage det selv.
Gitte Josephsen
Var i dag alene en tur til Tune Doktorfisk, næste gang skal jeg have et par veninder med for det er en oplevelse, man rolig kan dele med andre. Super god modtagelse og hyggelige omgivelser. 5 stjerner fra mig..
Camilla Olsen
Tune Doktorfisk. Den mest fantaskiske velvære oplevelse til dato, det er ubeskriveligt hvilken dejlig følelse man har over hele kroppen når man går derfra. Udover fiskene i sigselv er der en behagelig stemning i det tilstødende hus hvor man får spaoplevelsen (privat dvs når man er der er man der alene eller sammen med nogle man kender) Udover den private sfære er der en rar og afslappende stemning med levende lys og afslappende musik... ALt i alt en super dejlig oplevelse, det er ikke sidste gang jeg bokker tid hos Tune doktorfisk. :D
Ulla Andersen
har idag været en tur hos Tunedoktorfisk. Det var den skønneste oplevelse jeg længe har haft. Hyggelige omgivelser, flinke indehavere, rent og nydeligt "lokale". Der skal jeg til at køre ned en gang pr 1½ mdr og lægge mig ned til disse kære dyr, som gør min hud blød og lækker. Kan varmt anbefales som en oplevelse for dig selv og dit velvære. Tak for god betjening og vejledning til Kirsten og Lars . Vi ses helt sikkert igen. Mange hilsner Ulla, Helsingør
vibeke jensen
Fik et gavekort til de kære små fisk, af min mellemste søn til mor's dag og tænkte MMMMM det skal da prøves, men fik så ikke så meget mere gjort ved det, før min veninde Ulla foreslog at vi kunne følges ad, så sagt så gjort... Og hvilke en herlig oplevelse i rene og hyggelige omgivelser, og min hud blev som en baby's... Helt sikkert skal det prøves igen og jeg anbefaler gerne Tune doktor fisk til alle jeg kender...
Rie Seidler
Jeg fik igår den skønne oplevelse, at være på besøg hos Tune Doktorfisk, det var et helt bad og det var skønt. Rent, pænt og meget god introduktion. Det er afslappende og noget alle kan benytte. I dag (dagen efter) har jeg stadig skøn blød hud, klart noget jeg vil anbefale andre.
Sara Seidler
Skøn skøn oplevelse og kan varmt anbefales. Tune Doktorfisk byder på en dejlig atmosfære og man kan nyde og ligge med fiskene og blive renset. En oplevelse værd!
Vivi Joan Hansen
Jeg og min veninde havde en dejlig oplevelse hos Tune Doktorfisk d. 10-10-12. Rar og venlig modtagelse, 100 % hygiejne, god info. Og efter fodbadet, rundvisning i spa rummet.
Vivi Joan Hansen
Skøn skøn oplevelse hos Tune Doktorfisk d.10-10-12 Behaglig modtagelse, skøn afslapning, god behandling. God info, og rundvisning i wellnes rummet. Anbefaling og visitkort vil blive spredt rundt fra min side.
Rie Jensen
Ikke bare en god, men en fantastisk ubeskrivelig oplevelse! Jeg havde min kæreste med til Tune doktorfisk, som er et sted med hyggelige private omgivelser. De har både til kar til fødder og hele kroppen. Dem som ejer det, er bare så venlige og imødekommende. Vi havde aldrig prøvet at være i bad med fiskene før og det var bare så dejligt og afslappende. Den afslappede stemning med musik og levende lys, samt den dejlige følelse fra fiskene var en sjov og uforglemmelig oplevelse. Det er ikke sidste gang vi prøver dette, så vi ses helt sikkert igen!
Kristine Gregersen
Jeg har haft en dejlig oplevelse hos Tune i dag. Fantastisk rare mennesker gav varm modtagelse. Super introduktion og hyggelig og rar atmosfære i hytten. Dejligt at nyde en time alene, super hyggeligt at sidde og kigge på de ivrige fisk. Meget mindfull. Kan klart anbefales. Utrolig let at finde m ruteplanen. Off you go;)
Anne Pedersen
Besøget hos Tune doktorfisk var en rigtig god oplevelse, som jeg bestemt vil anbefale andre og jeg vil også selv gentage besøget.
Alice Eriksen
Min søn havde fået et gavekort i fødselsdagsgave, og ville rigtig gerne have hele kroppen i sammmen med fiskene. Tune blev valgt ud fra den hyggeligste hjemmeside og dette valg har vi bestemt ikke fortrudt. Blev rigtig varmt modtaget af Kirsten og efterfølgende Lars, som lige var over og tjekke fiskene. Jeg gik en tur med hunden imens og at komme tilbage og se min søn ansigt, behøvede jeg ikke spørge om det var godt. Han havde haft en super god oplevelse og fortalte og fortalte...... Rummet virker så hyggeligt og at være alene med rigtig mange fisk er super. Tusind tak for en god oplevelse og modtagelse. Jeg overvejer at tage min mand med til en hyggelig anderledes aften. Kan varmt anbefales.
Wicki Hejdi Jørgensen
Behandling i hjemmelige omgivelser - helt bogstaveligt. Lars og Kirsten har omdannet deres egen private villa til tunedoktorfisk - og det giver en helt speciel oplevelser. Og de brænder for det og fortæller gerne om deres "barn"
Ulla Trap
Fik et gavekort til et fiskebad af min familie, og jeg valget Tune Doktorfisk. Da jeg kom derud, var jeg lidt skeptisk, men jeg blev fulgt igennem en have, og om til en lille hytte, der var indrettet med to store badekar med fisk. Efter en god forklaring, fik jeg overladt hytten til mig selv, og så kunne jeg hygge mig med fiskene i ro og mag, med stille musik. Det var fantastisk :-)
Pia Gundel
Jeg inviterede min mand på fodspa hos Tune Doktorfisk i anledning af vores bryllupsdag. Det var vores første besøg hos de små fisk hos Kirsten og Lars i Tune og det var en rigtig positiv oplevelse. Lars var meget informativ omkring både fisk og forløb og bagefter viste han rundt i have og full-body spa hytten. Det er helt klart noget vi kan anbefale og vi skal bestemt afsted igen. Tak for det :-)
Camilla Jensen
Super god oplevelse idag hos Tune doktorfisk, min veninde og jeg fik en helkrops oplevelse med de fantastiske og nuttede fisk. Ren afslapning og velvære, samt baby blød hud i. Lækkert rum hvor man føler sig godt tilpas og velkommen med afslapnings musik. Kan varmt anbefales :-)
Stine
har været hos tunedoktorfisk.dk i søndags med kæresten. hold op en dejlig oplevelse og vi har stadig dejlige bløde fødder. tak for god behandling
Hanne og Leif Pedersen, Kildemosevej 46
En times behagelig oplevelse med de små fisk, blid musik behagelig varme, hvad kan man forlange mere. Hanne og Leif Pedersen Ringsted
emelia regitse johansen
En skøn behandling hos Tune Doktorfisk. Fiskene har det godt og hygiejnen er i top. Giver hermed mine bedste anbefalinger.
Katja Hougaard
Dejlig dag med familien hos Feet a fish i Sillebroen, Frederissund. Afslapning, sødt personale, bløde tæer og velvære.... Kan varmt anbefales.
kirsten hougaard
Blev inviteret til Garra Rufa behandling af mine børnebørn, dejlig behandling, god betjening og dejligt at sidde stille og roligt uden computer - og få en lille sludder.
Peter Korsholm
At få fødderne i fisk hos Betinna & Co i St. Kongensgades Aquarium Wellness kan varmt anbefales. Fantastisk kaffe, herlig afslapning, sødt personale, sultne fisk, bløde tæer og vidunderlig velvære! Det skal helt klart nydes igen. Det eneste kedelige er dog at tiden går alt alt for hurtig ;-)
Cecilie Vagner
Tune Dokterfisk Det var en sjov, grænseoverskridende, kildende, SKØN oplevelse!
Bent Petersen
Mange tak for en anderledes oplevelse, som vi helt sikkert vil anbefale til venner og bekendte. Tunedoktorfisk er et dejligt sted med meget hyggelige værtsfolk.
Louise Hansen
Tune doktor fisk er et super lækkert sted med hyggelig stemning og afslappende musik! kan varmt anbefales! ;) Det var en sjov og kildende oplevelse!
karin kruuse justesen
Rigtig hyggelig oplevelse, hvor man rigtig kan slappe af i mens man bliver blidt nusset af en masse små søde fisk - tiden flyver bare af sted og betjeningen er bare helt i top. Min kæreste og jeg nød rigtig oplevelsen og kan varmt anbefale stedet til andre.
karin kruuse justesen
Efter en times skøn forkælese af en masse søde små fisk i hyggelige omgivelser og med sød betjening i tune fiskespa, vi min kæreste og jeg rigtig slappet af og nydt hinanden og fiskenes selvskab og kan derfor varmt anbefale behandlingen og stedet til andre ;-))
Anja Pedersen
Tak for en super fantastisk oplevelse min mor og jeg havde hos Tune doktoren, super søde og meget gæstrie mennesker, så det bliver ikke sidste gang.
Katja Kofoed
Var i dag hos Tune doktorfisk og det kan varmt anbefales. Rigtig hyggeligt sted og utrolig sød og gæstfri "vært". Selve behandlingen med Garra Rufa fisk var virkelig skøn og det skal helt sikkert prøves igen.
Karin Fisker
Lykken er, at være sammen med sit barnebarn og en masse Garra Rufa fisk, hos en venlig familie som sørger for at det bliver en dejlig oplevelse. Her er rent og rigtig hyggeligt og man går derfra med en dejlig glat hud, som en nyfødt . Prøv det.
Winnie
I torsdags var min datters og mine fødder i en time i pragtfuldt selskab med nogle herlige små venner, der var så søde at nusse vore fødder hos Tune Doktorfisk. Herligt!!! Nu har vi aftalt at næste gang skal vi have flere af vore veninder med. Jeg glæder mig allerede.
Jeanett Buhl-Thomsen
For en uge siden var jeg med min mor ude hos tunedoktorfisk, hvor vi fik den dejligste fiskefodbads behandling, 1 time in Heaven.... Jeg kan varmt anbefale det, man får de lækreste fødder efterfølgende....bestemt ikke sidste gang det skal prøves
T. Persson
Har netop prøvet dette for første gang hos Tune Doktorfisk (tunedoktorfisk.dk). Der var ingen af os der tidligere har prøvet det, og var gik ind til oplevelsen med en hvis skepsis. Jeg må dog erkende, at dette er noget ALLE bør prøve - for det er en super oplevelse. Hos Tune Doktorfisk var vi tillige udsat for en fremragende serivce fra værten Lars, så dette er 100% anbefalelsesværdigt for alle der er bosiddende på sjælland.
Gitte Schmidt Carlson
En overraskende og meget dejlig og afslappende oplevelse!! Skønt at opleve alle disse energiske små fisk overalt på kroppen! Indbydende atmosfære - fin service :-) Kan varmt anbefales!!
Thomas Poulsen Jensen
Rigtig rigtig herlig og dejlig oplevelse, jeg havde sammen med min tre tøser og hustruen, da vi i sidste uge var til "fiskespisning" i Tune. Jeg vil gerne lige undskylde alle fire hunkøns meget højt grinende udbrud der først stillende hen efter små ti minutter. Tusind tak til Lars og Kirsten som svarede på alle vores spørgsmål og lidt til. Det er IKKE sidste gang vi kommer:-)
Hanne Jensen
Rigtig dejlig oplevelse, hos Tune Doktorfisk i hyggelige omgivelser, og en dejlig modtagelse af et hyggeligt par. En behagelig behandling af fisken og godt, hvis men har nogle hudproblemer. Kan varmt anbefales Mvh. Hanne
Sine Nordbo
Tune Doktorfisk - dejlige omgivelser, skønne mennesker der svarer tålmodigt på de 1000 spørgsmål og dejligt med en rundvisning efterfølgende. Tak for en god oplevelse - min datter og jeg kommer helt sikkert igen.
Cecilie Egholm
Rigtig hyggeligt sted (Tune Doktorfisk). Søde mennesker, og dejligt at det lå lidt "øde", så der ikke var så mange mennesker. Var lidt nervøs til at starte med, men det gik hurtigt over, da jeg kom ned til fiskene. Tak for en behagelig oplevelser.
Sanne Sjøberg
Kan varmt anbefale en behandling hos Tune doktorfisk. Har prøvet deres helkropsbehandling og det var en super lækker oplevelse. Det føltes langt hen ad vejen som at sidde i et boblebad. Her får man også bare en helt blød hud som bonus. Det skal prøves :-)
Grete Hemmingsen
Hej Var i Tune Doktorfisk, havde fået et gavekort af min mand, han havde et fra sin søster. Vi valgte et helkropsbad, som var på 1 time , tænkte det var lang tid, men tiden gik hurtigt, afslappende musik og et hyggeligt sted og fiskene var bare over det hele. Kan varmt anbefales og værtsparret er utrolige søde. Og der er også en rigtig flot have, som de selv har lavet.
Anne Jensen
Jeg har været på besøg hos Doktor fisk i Tune med min niece, vi fik fodbad, dejlig fornemmelse, vi gik derfra enige om, at næste gang skal vi prøve at være i bad med fiskene. Dejlige omgivelser og dejligt værtspar.
Anne Jensen
Har været på besøg hos Doktor fisk i Tune med min niece, vi havde bestilt fodbad, vi gik derfra med en dejlig fornemmelse og helt enige om, at vi næste gang skal have et bad. Utrolig dejlige omgivelser og super betjening af værtspar.
Birgit Madsen
Helt vildt vidunderligt og vanedannende at ligge i et spa omgivet af Garra Rufa fisk, i Tune Doktorfisk. Skøn blid kildende fornemmelse, som efterlader huden blød og lækker, eneste ulempe er at en time går for hurtigt. Søde og imødekommende værtsfolk, som gerne deler ud af deres viden om de små fisk.
Birgitte Lensbøl
Jeg har i dag været på besøg hos TUNE DOKTORFISK sammen med en meget nær veninde, og kan kraftig anbefale en helkrops behandling med GARRA RUFA FISK. Det simpelthen en utrolig dejlig behandling og huden super blød bagefter, og vi blev pænt taget imod og gode forklaringer. Vi kommer bestemt tilbage og skal prøve igen :-) TAK til Tune Doktorfisk :-)
Silva Gertz
Jeg og min familie havde en skøn oplevelse hos Tune Doktorfisk, hvor vi alle fire oplevede hvordan det føles at få ordnet fødder af en flok fisk! Det var en skøn fornemmelse og gav et fantastisk velvære bagefter. Og så foregår det det i hyggelige omgivelser hvor man føler sig særdeles velkommen. Kan varmt anbefales.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 349,-
kr.149
Bad med Garra Rufa fisk
Total: 349,- Total: