⭐ Fri fragt ved køb over 499 DKK    ⭐     3 år & 3 måneders gyldighed     ⭐     Gratis ombytning ⭐


Menu

Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

EVEREST SKYDIVE

 • For 1 person
 • Tandemspring ved Syangboche
 • 1 indløsningssted

EVEREST SKYDIVE

For 1 person
kr. 164.000,00
1
kr. 164.000,00

Du kan også vælge at modtage æsken via e-mail som e-gavekort. 

Detaljer Uanset formatet på dit gavekort finder du de samme oplevelser indeni.

Æsken sendes til dig med posten i en flot indpakning.

Æsken fås også i en elektronisk udgave. Ved godkendelse af din bestilling modtager du dit gavekort via e-mail.

Gavekortet er gyldigt indtil 30/11/2025

Antal :

 • Gratis ombytning*
 • Gratis forlængelse inden udløb*

  Inden for oplevelsens gyldighedsdato kan du ombytte den gratis lige så mange gange, det er nødvendigt. Når du nærmer dig udløbsdatoen, kan du forlænge den, så du er sikker på at få den brugt.

 • Op til 3 år og 3 måneders gyldighed*

  Garantien bliver aktiveret, når æsken registreres online. I tilfælde af tab eller tyveri af dit gavekort, får du udstedt et nyt gavekort gratis.

 • Prøvet af mere end 2 millioner mennesker*
 • For 1 person
 • Tandemspring ved Syangboche
 • 1 indløsningssted
  • Mange har måske drømt om at bestige Mount Everest, og skue ud over verden fra det højeste bjerg på jorden, men hvor mange havde forestillet sig at man kan springe i faldskærm lige ud for bjerget? Med dette gavekort kan du opleve det umiddelbart vildeste faldskærmsudspring i verden.   Du kommer til at blive en del af Everest Skydive ekspeditionen som starter med ankomst i Kathmandu og varer 11 dage. Derfra drager du med ekspeditionen til Lukla med fly og vandrer til Syanboche, som ligger på ruten til Everest Base camp. Undervejs på turen får du et par dage til at vende dig til højden og at gøre dig klar. Samtidig får du også tid til at arbejde sammen med resten af ekspeditionen, lære hinanden at kende og blive briefet omkring springene.   På 7, 8 og 9 dagene skal du opleve dit livs sus når du springer i tandem ud fra en helikopter i en højde af mellem 7 og 9 km, det højeste tandemspring i verden. Før du springer bliver du velsignet af en gruppe munke ved en hellig ceremoni hvor de spørger bjergene, som anses for at være guder i den buddhistiske og hinduistiske tro, om tilladelse til jeres spring. Landingen finder sted på det højeste landingsområde i verden. Under springet får du den nok bedste udsigt i verden ned i dalene omkring Everest, Namche Bazar og endda helt ind i Tibet. Blandt mange andre høje tinder kommer du til at se Nuptse, Everest, Lhotse, Ama Dablam og Makalu.   Begge dine spring vil blive filmet og fotograferet af din helt egen personlige videospringer som følger dig med ned og får de fantastiske billeder med Everest i baggrunden, og naturligvis landingen og et rigtig "hero-shot" efterfølgende.   De to spring er tandemspring med en dansk instruktør som har ca. 7000 spring, og er erfaren high altitude springer.

   Oplevelsen varer 11 dage men kan udvides til 16 dage med vandretur til Everest Base Camp, hvor dit spring nr. 2 vil blive afviklet ved Ama Dablam/Pheriche DZ, som byder på endnu mere spektakulær udsigt.
   Flyrejse er ikke inkluderet i prisen.

Mange har måske drømt om at bestige Mount Everest, og skue ud over verden fra det højeste bjerg på jorden, men hvor mange havde forestillet sig at man kan springe i faldskærm lige ud for bjerget? Med dette gavekort kan du opleve det umiddelbart vildeste faldskærmsudspring i verden.Du kommer til at blive en del af Everest Skydive ekspeditionen som starter med ankomst i Kathmandu og varer 11 dage. Derfra drager du med ekspeditionen til Lukla med fly og vandrer til Syanboche, som ligger på ruten til Everest Base camp. Undervejs på turen får du et par dage til at vende dig til højden og at gøre dig klar. Samtidig får du også tid til at arbejde sammen med resten af ekspeditionen, lære hinanden at kende og blive briefet omkring springene.På 7, 8 og 9 dagene skal du opleve dit livs sus når du springer i tandem ud fra en helikopter i en højde af mellem 7 og 9 km, det højeste tandemspring i verden. Før du springer bliver du velsignet af en gruppe munke ved en hellig ceremoni hvor de spørger bjergene, som anses for at være guder i den buddhistiske og hinduistiske tro, om tilladelse til jeres spring. Landingen finder sted på det højeste landingsområde i verden. Under springet får du den nok bedste udsigt i verden ned i dalene omkring Everest, Namche Bazar og endda helt ind i Tibet. Blandt mange andre høje tinder kommer du til at se Nuptse, Everest, Lhotse, Ama Dablam og Makalu.Begge dine spring vil blive filmet og fotograferet af din helt egen personlige videospringer som følger dig med ned og får de fantastiske billeder med Everest i baggrunden, og naturligvis landingen og et rigtig "hero-shot" efterfølgende.De to spring er tandemspring med en dansk instruktør som har ca. 7000 spring, og er erfaren high altitude springer.

Oplevelsen varer 11 dage men kan udvides til 16 dage med vandretur til Everest Base Camp, hvor dit spring nr. 2 vil blive afviklet ved Ama Dablam/Pheriche DZ, som byder på endnu mere spektakulær udsigt.
Flyrejse er ikke inkluderet i prisen.
by, postnummer, land ...
Filtre {0} {0,choice,0#OPLEVELSE|1#OPLEVELSER|1

Du kan ikke vælge flere filtre.

Søg for at se resultaterne.
For at lave en ny søgning skal du klikke på "Ryd alle filtre"

{0} {0,choice,0#OPLEVELSE|1#OPLEVELSER|1