⭐ Fri fragt ved køb over 499,-    ⭐     3 år & 3 måneders gyldighed     ⭐     Gratis ombytning ⭐


Menu

Du har ikke valgt nogen favoritter endnu.

Klik på ❤ symbolet for at tilføje en oplevelse til dine favoritter.

Du har ingen varer i din kurv

DANMARKS BEDSTE SMØRREBRØD

 • For 2 personer
 • Smørrebrød til 2 personer inkl. drikkvarer. Derudover en 50 cl flaske snaps fra Snaps Bornholm til en værdi af 250 kr.

DANMARKS BEDSTE SMØRREBRØD

For 2 personer
kr. 999,00
1
kr. 999,00

Du kan også vælge at modtage æsken via e-mail som e-gavekort. 

Detaljer Uanset formatet på dit gavekort finder du de samme oplevelser indeni.

Æsken sendes til dig med posten i en flot indpakning.

Æsken fås også i en elektronisk udgave. Ved godkendelse af din bestilling modtager du dit gavekort via e-mail.

Gavekortet er gyldigt indtil 31/12/2025

Antal :

 • Gratis ombytning*
 • Gratis forlængelse inden udløb*

  Inden for oplevelsens gyldighedsdato kan du ombytte den gratis lige så mange gange, det er nødvendigt. Når du nærmer dig udløbsdatoen, kan du forlænge den, så du er sikker på at få den brugt.

 • Op til 3 år og 3 måneders gyldighed*

  Garantien bliver aktiveret, når æsken registreres online. I tilfælde af tab eller tyveri af dit gavekort, får du udstedt et nyt gavekort gratis.

 • Prøvet af mere end 2 millioner mennesker*
 • For 2 personer
 • Smørrebrød til 2 personer inkl. drikkvarer. Derudover en 50 cl flaske snaps fra Snaps Bornholm til en værdi af 250 kr.
  • Smørrebrød er en stor del af den danske madkultur, og det er ikke så underligt, at vi er så stolte over vores højtbelagte- og flotte madder, der virkelig er noget helt for sig selv. Hvad end du er mest til klassikeren med kartoffel og purløg, foretrækker æg med rejer eller tør kaste dig ud i den nye- og populære avocadomad, så er dette lige noget for dig! Smørrebrød har både været højt og hyggeligt siden 1880’erne, og nu er det jeres tur til at nyde den danske frokostdelikatesse – smurt med kærlighed og sjove navne. Inviter én du holder af på en hyggelig frokost i traditionernes tegn. Når I er færdige med at hygge med det højtbelagte, får i udleveret en 50cl flaske snaps fra Snaps Bornholm. Det er en snaps der er brygget på naturlige- og økologiske ingredienser, stolte traditioner og til sidst tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne. Velbekomme!

Smørrebrød er en stor del af den danske madkultur, og det er ikke så underligt, at vi er så stolte over vores højtbelagte- og flotte madder, der virkelig er noget helt for sig selv. Hvad end du er mest til klassikeren med kartoffel og purløg, foretrækker æg med rejer eller tør kaste dig ud i den nye- og populære avocadomad, så er dette lige noget for dig! Smørrebrød har både været højt og hyggeligt siden 1880’erne, og nu er det jeres tur til at nyde den danske frokostdelikatesse – smurt med kærlighed og sjove navne. Inviter én du holder af på en hyggelig frokost i traditionernes tegn. Når I er færdige med at hygge med det højtbelagte, får i udleveret en 50cl flaske snaps fra Snaps Bornholm. Det er en snaps der er brygget på naturlige- og økologiske ingredienser, stolte traditioner og til sidst tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne. Velbekomme!
by, postnummer, land ...
Filtre {0} {0,choice,0#OPLEVELSE|1#OPLEVELSER|1

Du kan ikke vælge flere filtre.

Søg for at se resultaterne.
For at lave en ny søgning skal du klikke på "Ryd alle filtre"

{0} {0,choice,0#OPLEVELSE|1#OPLEVELSER|1