Kunst, drinks og hygge med ARTnSIPS

Social Kunst- Kunst med et twist!

Kunst, drinks og hygge med ARTnSIPS

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 350,-
kr.149
Kunst, drinks og hygge med ARTnSIPS
Total: 350,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 22-04-2020
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Kunst, drinks og hygge med ARTnSIPS

Slip din kreativitet løs, mens drinksene flyder!

ARTnSIPS inviterer dig til en helt anderledes aften hvor kunst og drinks mødes! Her får du mulighed for at male din helt egne tavle, som du efterfølgende får lov til at beholde.

Der kræves hverken erfaring eller talent. Bare følg med, mens vores sociale maleinstruktør guider dig trin for trin igennem denne to timers sociale kunstaktivitet. Ved din dag som kunstner får du lov til at udforske og udvikle dine evner som billedkunstner mens du nyder af den hyggelige atmosfære.

Hvis du føler dig kreativ, kan du naturligvis ændre farverne i forlægget, eller gøre som du selv synes.

Tag dine venner med og vær med til en aften, hvor der males, drikkes drinks, og hygges i selskab med gode venner.

En dag med god plads til både dig og din kunst!

En spændende og udviklende gave til alle der ønsker en rigtig sjov og annderledes oplevelse hvor du får masser af kreativ inspiration!

Oplevelsen varer ca 2 timer
- To timers socialt maleri, hvor du vil blive guidet i at skabe et maleri, som passer til alle niveauer.- Alt, der skal bruges til at male: bl.a. maling, pensler, lærred og forklæde- 40 x 40 cm lærred, som hver deltager kan tage med hjem- Én drinkbillet- En sjov aften i byen!
Denne oplevelse er for alle der ønsker en sjov og anderledes aften med masser af inspiration.Gavekortet er gyldigt for 1 personFra 18 år
Book i god tid. Begivenheden starter præcis kl. 19. Hvis I er en gruppe, sørg for at komme tidligt nok til at få pladser sammen. Oplevelsen inkluderer 1 drinkbillet, yderligere drikkevarer kan købes på stedet og er ikke inkluderet i billetprisen. Der tages forbehold for udsolgte datoer Fra 18 år Husk at tage dit gavekort med da det gælder som betaling!

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes