Maleri & Drinks med ARTNSIPS
ARTNSIPS.com - Kunst med et twist!

Slip din kreativitet løs! En sjov aften hvor der skal males, grines og nydes drinks.

ARTNSIPS inviterer dig til en helt anderledes aften hvor kunst og drinks mødes!

Ingen erfaring nødvendig, der er plads til alle niveauer af kreativitet og kunstnerisksans.

Du får mulighed for at male dit helt eget værk, som du efterfølgende får lov til at beholde.

En professionel kunstner vil guide dig trin for trin og give gode tips til effekter. Føler du sig ekstra kreativ og kunstnerisk kan du selvfølgelig helt selv bestemme hvilke farver og motiver du vil male. Der er rig mulighed for at udforske og udvikle dine evner som maler, mens du nyder den hyggelige atmosfære.

Tag dine venner med og oplev en aften, hvor der males, nydes drinks og hygges i selskab med gode venner.

En aften med god plads til både dig og din kunst!

En spændende og udviklende gave til alle der ønsker en rigtig sjov og anderledes oplevelse hvor du får masser af kreativ inspiration!

I alt 1 fantastisk partner

ARTNSIPS

København
Oplevelsen varer ca 2 timer
- To timers socialt maleri, hvor du vil blive guidet i at skabe et maleri, som passer til alle niveauer.- Alt, der skal bruges til at male: bl.a. maling, pensler, lærred og forklæde- 30 x 40 cm lærred, som hver deltager kan tage med hjem- Én drinkbillet- En sjov aften i byen!
Denne oplevelse er for alle der ønsker en sjov og anderledes aften med masser af inspiration.Gavekortet kan være gyldigt for 1 eller 2 personer alt efter hvad man vælger Fra 18 år
Book i god tid.Begivenheden starter præcis på tidspunktet. Hvis I er en gruppe, sørg for at komme tidligt nok til at få pladser sammen. Oplevelsen inkluderer 1 drinkbillet, yderligere drikkevarer kan købes på stedet og er ikke inkluderet i billetprisen.Der tages forbehold for udsolgte datoerFra 18 årHusk at tage dit gavekort med da det gælder som betaling!

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3029

149,00
Maleri & Drinks med ARTNSIPS
365,-
kr.149
365,-