Air Combat i ægte militærfly
Sublim luftkamp over England i en Scottish Aviation Bulldog

Har du altid drømt om at flyve?

Nu har du chancen - mærk manøvredygtigheden og føl G-kræfterne, når du selv styrer et rigtigt militærfly - Scottish Aviation Bulldog - højt oppe i skyerne. Scottish Aviation Bulldog har været et populært militærfly i bl.a. Royal Air Force og Swedish Air Force.

Dagen starter med en velkomst, hvor du sammen med din modstander bliver iklædt dragt til militærflyvning, herefter får du lov til at vælge dit eget callsign-skilt med det navn, som du vil flyve under resten af dagen. 

Når dit udstyr er på plads, begynder en grundig briefing ved en professionel militær-flyinstruktør. Denne erfarne instruktør vil gennemgå cockpittet, regler og instrukser for akrobatisk flyvning og luftkampmanøvrer. Du får også detaljeret instruktion i faldskærms- og sikkerhedsprocedurerne. På flyvepladsen får du monteret faldskærm og modtager yderligere praktisk træning inden take-off.

Så går det løs! Først med formation take-off og stigningsmanøvrer. Under flyvningen vejleder instruktøren ved din side dig, mens du selv styrer flyet igennem både loops, rolls og andre luftakrobatiske manøvrer. Du mærker nu for alvor G-kræfterne, når du udfordrer Bulldog´ens ydeevne i luften over England, og forsøger at ”tailchase” og få din modstander på sigtekornet. Fight’s on!

Efter den vilde dyst vender du tilbage til flyvepladsen, hvor du med armene i vejret kan modtage din debriefing med bl.a. resultatet af kampen og opgørelsen over, hvor mange G, der blev trukket i flyene. Du får selvfølgelig også overrakt et diplom.

Bered dig på THE FLIGHT- og THE FIGHT OF YOUR LIFE!
Helt enestående gavekort til far, bror, kæresten eller dig, der bare må prøve den ultimative flyveoplevelse.

I alt 1 fantastisk partner

Ultimate High

PO18 0PH West Sussex
I alt 3-4 timerHeraf ca. 40 minutters brief og ca. 40 minutters flyvning
Grundig briefing i akrobatisk flyvning samt træning i sikkerhedsmanøvrer Instruktion og gennemgang af cockpittet Instruktion i luften Akrobatiske flyvemanøvrer samt air combat mod modstander i luften Debriefing og overrækkelse af diplom Al briefing og instruktion foregår ved flyinstruktører, der alle tidligere har været militærpiloter
Fremgår af gavekortetLæs adgangskrav omkring fysik og alder på www.oplevelsesgaver.dk/booking
Du finder alle oplysninger om denne oplevelse og vigtig info ved at logge ind på www.oplevelsesgaver.dk/booking, så snart du har modtaget gavekortet

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1899

149,00
Air Combat i ægte militærfly
3.840,- 4.800,-
kr.149
3.840,-