Aftentur & gourmet i København
En anderledes middagsoplevelse

Nyd København mens aftenen falder på og se byens beboere komme ud og nyde de lyse sommeraftner. En gourmet aftentur er en dejlig og anderledes middagsoplevelse i København. Turen starter ved Torvehallerne, her vil der være en række mindre smagninger, der vil udgøre den første ret. Dine smagsløg vil blive udfordret, og du vil blive testet i en konkurrence eller to.

 

Her efter går turen til en nærliggende gourmet restaurant for at få serveret hovedretten, et glas vin og muligheden for at sidde og nyde stemningen i København.

 

Turen slutter på Nørrebro med øl og dessert. Ved større grupper vil der også være en lille præmie til vinderen af smagskonkurrencerne.

 

Vær opmærksom på at maden kan variere alt efter sæson og råvarer.

I alt 1 fantastisk partner

Food Tours

Valby
Turen varer 2½ - 3 timer
Smagetur med professionel guide. Der vil være ca. 6 smagninger på turen
For 1 person der er glad for mad og ønsker en helt speciel middagsoplevelse
Turen varer 2½ til 3 timer og strækker sig over en distance på ca. 3 km. Det er vigtigt at du kan gå 3 km for at kunne deltage på turen.Hvis du har allergier eller er vegetar tages der hensyn til dette, husk at give besked ved booking. Det er desværre ikke muligt at lave en vegansk middag.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3503

149,00
Midlertidig udgået produkt