Udendørs action

Aktive udendørs oplevelser

Søger du vilde udendørs oplevelser? Så er du havnet det rigtige sted. Her tilbyder vi oplevelser lige fra en tur i faldskærm til en vild action testkørsel af en Ferrari – eller endnu vildere prøv at køre Formel 1 i Monaco. Køb gavekort til en vild udendørs oplevelse, eller køb en action oplevelse til dig selv, hvis du tør. Herunder finder du masser af gaveideer til din bror, ven eller far.

Husk at gavekort på oplevelser hos oplevelsesgaver.dk har 2 års gyldighed og vi bytter gratis. Bestil idag og få leveret i flot gaveæske indenfor få dage, eller vælg e-gavekort som leveres på et par minutter.

 

 

27 Vare(r)

Det kan være svært at finde på en god fødselsdagsgave. Hvorfor ikke give et gavekort til en aktiv oplevelse med fart og action. En oplevelse kan være den bedste gave til den der har alt i forvejen – giv en overraskelse i stedet. Mange af oplevelserne vil i øvrigt også være perfekte til en polterabend. Et Oplevelsesgavekort har i øvrigt den fordel, at det kan byttes i hele 2 år – hele gavekortets gyldighedsperiode. Så der er ikke nogen risiko for, at du kommer til at give en ”forkert” gave.