Kør sportsvogn

Motorsportsoplevelser til dig med benzin i blodet

Er du selv til oplevelser med hurtige biler og motorsport? Eller har du en i familien, en ven eller kæreste, som lever og ånder for sportsvogne eller drømmer om en tur i en sportsvogn udenfor økonomisk rækkevidde? Så giv et oplevelsesgavekort fra GO DREAM til dig selv eller en du holder af. Der er garanteret en adrenalinoplevelse med en af verdens lækreste og hurtigste sportsvogn på fire hjul, og som kun kræver kort instruktion.

23 Oplevelser

Kør sportsvogn på bane eller vej – f.eks. Ferrari eller Lamborghini

Med et oplevelsesgavekort kan man komme helt tæt på nogle af verdens mest eftertragtede og eksotiske biler. Hvem har ikke drømt om at køre rundt på landevejene i en Lamborghini eller presse en Ferrari til det yderste på en racerbane? Har man ikke kørekort, er der stadig mulighed for at opleve en ægte sportsvogn som passager.


Uanset om du er på jagt efter en heftig action oplevelse til dig selv, en fødselsdagsgave til en god ven, en mandegave til manden i dit liv, eller den perfekte gave til en mand med motorsport i blodet, så finder du den ultimative oplevelse indenfor motorsport lige her. Her kan du vælge imellem at køre race i Lamborghini, Porsche eller Ferrari, uden at det koster dig andet end hvad mange andre oplevelser koster. Prisen er en dag i dit liv, men hvilken dag. Testkør eller kør med som passager i en Lamborghini eller Ferrari. Eller test dine grænser af med road racing på en rasende hurtig motorcykel på bane. Giv en dag og en oplevelse i fødselsdagsgave, mandegave, kærestegave eller drømmegave til den du holder af. Et gavekort til den ultimative oplevelse indenfor motorsport kan endda byttes til en hvilken som helst anden oplevelse indenfor 2 år fra købet.