Adeligt Slotsophold

Tur/retur med helikopter til et ophold i overklasse

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 19.500,-
kr.149
Adeligt Slotsophold
Total: 19.500,- Total:
Payment icons
Adeligt Slotsophold

Tag en helikopter med en du holder af på et eksklusivt gourmet-ophold på Dragsholm Slot på Vestsjælland.

Opholdet starter med en unik helikoptertur fra København til Dragsholm Slot fra 1215. Under turen får I mulighed for at nyde den flotte panoramaudsigt bl.a. over Roskilde og Lammefjorden. Både i forbindelse med selve opholdet og gourmetmiddagen på slottet vil I opleve høje kulinariske standarder, sublim betjening og luksuriøse værelser. Det smukt og smagfuldt indrettede værelse 20 vil være reserveret til jer, værelset er sydvendt og med udsigt over krydderhaven og Lammefjordens marker. Efter en kulinarisk madoplevelse, en romantisk nat og en smagfuld slotsmorgenmad vil turen hjem ligeledes foregå i helikopter.

 

Dragsholm Slot ligger tæt på Lammefjorden, hvor en stor del af Danmarks bedste råvarer produceres. Filosofisk og praktisk tager køkkenet på slottet afsæt i dets geografiske placering og historiske relationer til den omkringliggende fjord. Køkkenchefen følger i samarbejde med dygtige landmænd grøntsagernes udvikling og sammensætter retter og menuer med udgangspunkt i årstidernes høst af Lammefjordens grøntsager. Menuen består af 5-retter, der er udviklet med udgangspunkt i månedens friske råvarer og er opbygget således, at smagsoplevelsen udvikler sig, efterhånden som man bevæger sig nedad på menukortet.

På Dragsholm Slot bestræber man sig på at give gæsterne en helhedsoplevelse - smag, æstetik, og de historiske rammer skal fungere sammen i en eksklusiv oplevelse af autenticitet, ro, kultur og kvalitet.

 

Få en adelig oplevelse I aldrig vil glemme! 

Et døgn
- Afhentning i København af helikopter - Check in på Dragsholm Slot Aperitif - 5-retters Slotsgourmetmiddag - Aftenkaffe med hjemmelavet chokolade i salonerne - Overnatning i et af de smukt restaurerede værelser - Slotsmorgenmad - Hjemrejse med helikopter til København
2 personer i dobbeltværelse
I tilfælde af meget dårligt vejr vil turen blive aflyst

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes