• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Oplevelsesgavekort

Et åbent gavekort på et valgfrit beløb

Oplevelsesgavekort
Mindsteprisen er 50,- DKK
Total: Valgfrit beløb
kr.50
Oplevelsesgavekort
Total: 50,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Et gavekort til alle vores oplevelser

Hos GO DREAM har vi over 250 forskellige oplevelser, og der kommer hele tiden flere til. Vi ved godt, at når mulighederne er så mange, kan det være svært at vælge. Derfor har vi skabt et allround gavekort, der giver modtager mulighed for selv at vælge. 

Med et oplevelsesgavekort kan gavekortmodtager selv vælge mellem alle de tilbud, der er repræsenteret på Oplevelsesgaver.dk. Måske er det lige sagen med et chokoladekursus, en dag som pilot, en tur i en Ferrari, en kulturweekend for to eller en eksklusiv lektion i salsa? Der er nok at tage af.

Du vælger blot prisen! 

Du indtaster blot beløbet i bestillingsboksen. Hvis du f.eks. ønsker at give et gavekort til 500,- kr., skal du blot skrive 500, og hvis du ønsker et lidt større gavekort til f.eks. 2.000,- kr., skal du skrive 2000.


Praktisk om indløsning!

1. Hvad sker der, hvis beløbet på gavekortet er mindre end den oplevelse, modtager ønsker? 
Modtager har altid mulighed for at supplere op og lægge flere gavekort sammen.

2. Hvad sker der, hvis beløbet på gavekortet er større end den oplevelse, modtager ønsker? 
Jamen - så er det jo bare heldigt. Der kan godt købes flere oplevelser på samme gavekort, og det der ikke bliver brugt, har modtageren blot stående på en konto hos Oplevelsesgaver.dk.

Gavekortet er gyldigt i 2 år fra udstedelsesdatoen. Du skal være opmærksom på, at oplevelserne kan ændres, udgå samt stige i pris
En valgfri oplevelse fra godream.dk -
En heldig person, der skal overraskes med en god oplevelse
Gavekortet kan ikke benyttes direkte hos vores oplevelsespartnere, men skal bruges som betalingsmiddel for en konkret oplevelse på vores hjemmesideDet er muligt at købe flere oplevelser på samme gavekort samt at gemme restbeløb, hvis oplevelsen er billigere end oplevelsesgavekortets værdi. Er den ønskede oplevelse dyrere, er det også muligt selv at spæde mere til

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv gaveæske som pynter under ethvert træ.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk