Valgfri Oplevelse
Et åbent gavekort på et valgfrit beløb
Valgfri Oplevelse

Hos GO DREAM har vi over 300 forskellige oplevelser, og der kommer hele tiden flere til. Vi ved godt, at når mulighederne er så mange, kan det være svært at vælge. Derfor har vi skabt et allround gavekort, der giver modtager mulighed for selv at vælge. 

Med et Valgfri Oplevelse gavekort kan gavekortmodtager selv vælge mellem alle de oplevelser, der er repræsenteret på GODREAM.dk. Måske er det lige sagen med et chokoladekursus, et faldskærmsudspring, en tur i en Ferrari, en kulturweekend for to eller en eksklusiv lektion i salsa? Der er nok at tage af.

Du vælger blot prisen! 

Du indtaster blot beløbet i bestillingsboksen. Hvis du f.eks. ønsker at give et gavekort til 500,- kr., skal du blot skrive 500, og hvis du ønsker et lidt større gavekort til f.eks. 2.000,- kr., skal du skrive 2000.


Praktisk om indløsning!

1. Hvad sker der, hvis beløbet på gavekortet er mindre end den oplevelse, modtager ønsker? 
Modtager har altid mulighed for at supplere op og lægge flere gavekort sammen.

2. Hvad sker der, hvis beløbet på gavekortet er større end den oplevelse, modtager ønsker? 
Jamen - så er det jo bare heldigt. Der kan godt købes flere oplevelser på samme gavekort, og det der ikke bliver brugt, har modtageren blot stående på en konto hos Oplevelsesgaver.dk.

Gavekortet er gyldigt i 2 år fra udstedelsesdatoen. Du skal være opmærksom på, at oplevelserne kan ændres, udgå samt stige i pris
En valgfri oplevelse fra godream.dk
En heldig person, der skal overraskes med en god oplevelse
Gavekortet kan ikke benyttes direkte hos vores oplevelsespartnere, men skal bruges som betalingsmiddel for en konkret oplevelse på vores hjemmeside. Det er muligt at købe flere oplevelser på samme gavekort samt at gemme restbeløb, hvis oplevelsen er billigere end oplevelsesgavekortets værdi. Er den ønskede oplevelse dyrere, er det også muligt selv at spæde mere til

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 2629

Mindsteprisen er 50,- DKK
149,00
Valgfri Oplevelse
Valgfrit beløb
kr.149
0,-