Vietnam
hos Timm Vladimirs Køkken

Tag på en rejse til det vietnamesiske med dette spændende og inspirerende madkursus. Den kulinariske oplevelse man finder i Vietnam byder på et væld af supper, friske forårsrulle og diverse retter med både kød, fisk og skaldyr, ofte med nudler eller ris til. Friske krydderurter samt sprøde grøntsager er altafgørende for at få den helt rigtige smag frem i et vietnamesisk måltid.

Dette madkursus fokuserer netop på disse friske råvarer når du får mulighed for at prøve kræfter med den vietnamesiske nationalret ”Pho”, rispapirruller med kylling og friske grøntsager, og oksekødssalat med asiatisk vinaigrette.

Hvis du kender én der er vild med det asiatiske, eller bare gerne vil prøve en kulinarisk oplevelse lidt ud over det sædvanlige, så grib chancen for at krydre hverdagen og send dem på en rejse til Vietnams køkken! 

I alt 2 lokationer

Timm Vladimirs Køkken - Valby

Valby

Timm Vladimirs Køkken - Aarhus

Aarhus
Kurset varer 3,5 time
- Lær at tilberede 4 forskellige retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Øl fra Timms bryghus eller vin - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget og vil fremgå på gavekortet
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte for at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3715

149,00
Vietnam
945,-
kr.149
945,-