+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Vietnam

hos Timm Vladimirs Køkken

Om Vietnam

Tag på en rejse til det vietnamesiske med dette spændende og inspirerende madkursus. Den kulinariske oplevelse man finder i Vietnam byder på et væld af supper, friske forårsrulle og diverse retter med både kød, fisk og skaldyr, ofte med nudler eller ris til. Friske krydderurter samt sprøde grøntsager er altafgørende for at få den helt rigtige smag frem i et vietnamesisk måltid.

Dette madkursus fokuserer netop på disse friske råvarer når du får mulighed for at prøve kræfter med den vietnamesiske nationalret ”Pho”, rispapirruller med kylling og friske grøntsager, og oksekødssalat med asiatisk vinaigrette.

Hvis du kender én der er vild med det asiatiske, eller bare gerne vil prøve en kulinarisk oplevelse lidt ud over det sædvanlige, så grib chancen for at krydre hverdagen og send dem på en rejse til Vietnams køkken! 

godt at vide

Varighed:
Kurset varer 3,5 time
Inklusive:
- Lær at tilberede 4 forskellige retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Øl fra Timms bryghus eller vin - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
Gyldig for:
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget og vil fremgå på gavekortet
Vigtig info:
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte for at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 945,-
kr.149
Vietnam
Total: 945,- Total:
bottom: 140,