Tiendegaarden

Borre, DK

Oplev smukke og naturskønne Møn med et dejligt ophold på Tiendegaarden Bed & Breakfast. Øen byder på en helt unik natur i Danmark og er af samme grund blevet udnævnt til det første biosfæreområde i landet af UNESCO. Fra Tiendegaarden, der er placeret på det østlige Møn, er det let at komme rundt på øen og opleve denne fantastiske del af Danmark. Herfra er der blot få minutters kørsel i bil eller en god times vandring til det storslåede Møns Klint.

Øen byder på et utal af unikke og skønne naturoplevelser. En af de oplevelser man kan få på Møn er Dark Sky. Begrebet dækker over synet af den smukke nattehimmel uden nogen form for forstyrrende lysforurening, så alle de millioner af stjerne på himlen fremstår klare og tydelige.

En af de ting der karakteriserer Møn er de variede landskaber og artsrigdommen af dyr såvel som planter. Den bedste måde at opleve denne unikke natur er ved at gå Camønoen, en op til 175 km lang vandre tur, der tager en rundt på hele øen. Turen kan deles op i overskuelige bider, og her vil en overnatning på det hyggelige Tiendegaarden være oplagt som en del af oplevelsen.

Tiendegaarden Bed & Breakfast er et smukt og hyggeligt hus, der i mere end 50 år har budt gæster velkommen. Stedet drives nu af 3. generation, så man kan være sikker på at opleve den lokale gæstfrihed og stemning. Her er det muligt at overnatte på flere typer værelser, hvoraf mange har eget bad og toilet, samt et lille tekøkken. Der er fri trådløst internet overalt i huset og mulighed for at få serveret en lækker morgenmad.

  • Sønderbyvej 29,
    4791 Borre
  • 55812126

Solnedgang, stjerner og stearinlys

Med dette oplevelsesgavekort får I et romantisk ophold på Møn. Gavekortet inkluderer enten 1 eller 2 overnatninger på Tiendegaarden i egen ferielejlighed eller værelset ”Dronningestolen”. Værelset er udstyrret med minikøkken, eget bad, dobbeltseng, sofahjørne og spiseplads. Om morgenen får I udleveret morgenmad, der kan nydes på Tiendegaarden eller ude i skønne omgivelser. Køleskabet vil være fyldt med lækker mad o vin ved ankomst. Den perfekte oplevelsesgave til et romantisk ophold.

Måneskinstur - for 2 personer

Få et romantisk ophold hos Tiendegaarden på Møn med dette oplevelsesgavekort. Gavekortet Måneskinstur – for 2 personer inkluderer her 1 eller 2 overnatninger i en suite med tekøkken, køleskab, bad og toilet. Morgenmad kan bestilles på stedet ved ankomst. Det er et perfekt gavekort, hvis man vil opleve ”Dark Sky”.

Oplev dejlige Møn til fods

Oplev Camønoen, en af Danmarks smukkeste vandreture, med dette oplevelsesgavekort. Gavekortet inkluderer 2 overnatninger på Tiendegaarden for 2 personer. Værelset er med eget toilet og bad. Begge morgener vil der være morgenmad og mulighed for at smørre madpakker.

Kro- og hotelophold for 2 personer

Gavekortet Kro- og hotelophold for 2 personer inkluderer hos Tiendegaarden 1 overnatning i et dejligt værelse med eget bad og toilet. Der vil desuden være en flaske vin på værelset og morgenmad den næste dag.

Natur, ro og cykelture for 2

Få en afslappende naturoplevelse på Møn for 2 personer. Oplevelsesgavekortet inkluderer en 1 eller 2 overnatninger på Tiendegaarden i et dobbeltværelse med adgang til tekøkken og opholdsstue. I vil få udleveret cykler, så øen kan opleves. Hver morgen får I udleveret en picnic-kurv der kan medbringes på cykelturen eller nyde på Tiendegaarden.

Bed & Breakfast

Gavekortet Bed & Breakfast inkluderer hos Tiendegaarden en dejlig overnatning med morgenmad for 2 personer.

Oplev natten på Møn

Oplev Dark Sky på Møn, oplevelsen hvor man kan se stjernehimlen uden nogen lysforurening. Med dette gavekort får I en overnatning i dobbeltværelse med eget bad og toilet og morgenmad for 2 personer. Der er mulighed for at låne liggestole, stearinlys og stjernebog, så I får mest muligt ud af Dark Sky oplevelsen. Oplevelsen egner sig både garvede stjernekiggere og personer der ønsker en romantisk nat under den smukke nattehimmel.