Tapas kursus
hos Timm Vladimirs Køkken

Tapas er små lækre retter der egner sig perfekt til festlige lejligheder eller hvis man blot skal have en romantisk middag. Tapas stammer oprindeligt fra Spanien, hvor man får serveret en lille snack til sin drink. Konceptet har siden udviklet sig til et helt måltid med en lang række små anretninger og er blevet meget populært i Danmark.

Hos Timm Vladimirs Køkken kan du lære, hvordan du tilbereder flere forskellige småretter, der egner sig perfekt til en tapasanretning. Du vil blive præsenteret for klassiske tapasretter som ost og oliven, men også mange andre spændende retter som pocheret makrel med kapers, chorizo i hvidvin eller aubergineruller med friskost.

Med et tapaskursus hos Timm Vladimirs Køkken bliver du klædt på til at imponere dine gæster til næste fest. Med en tapasanretning er det nærmest kun fantasien der sætter grænsen.

I alt 2 lokationer

Timm Vladimirs Køkken - Valby

Valby

Timm Vladimirs Køkken - Aarhus

Aarhus
Kurset varer 3,5 timer
Kurset indeholder: Aperitif Ingredienser og instruktion til 7 retter Øl, vin, vand, limonade, kaffe og te vil blive serveret Et Timm Vladimirs Køkken forkælde
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte at det bliver afholdt Der tages forbehold for ændringer i menuen ift. vare tilgængelighed.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3701

149,00
Tapas kursus
945,-
kr.149
945,-