Professionel Dronepilot
Dronebevis 1A

Vil du gerne implementere droneteknologi i din virksomhed, blog, eller et projekt? Så kan MyDroneAcademy hjælpe dig i gang med et dronebevis der giver dig lov til at udføre professionelle drone flyvninger i byen!

 

Med et Dronebevis 1A får du mulighed for at flyve multirotor droner op til 1,5 kg i bymæssig bebyggelse. 

Med et dronebevis må du bl.a. flyve ind til 2km fra lufthavne og militærlufthavne, flyve højere end 120 meter langs objekter, flyve tættere på offentlige veje, flyve i bymæssigt bebyggelse m.m.

 

Selve uddannelsen består af 4 moduler af 4 timers varighed, med en teoriprøve på sidste uddannelsesdag, som skal bestås. 

Dronebeviset kan senere, mod betaling, opgraderes til 1B/2 som giver dig mulighed for at flyve droner op til 25 kg i bymæssig bebyggelse. 

 

Hos MyDroneAcademy får du med garanti en god drone uddannelse.

MyDroneAcademy giver beståelsesgaranti, så dumper du teoriprøven i første forsøg, får du yderligere 2 forsøg uden ekstra gebyr. 

 

Giv din virksomhed eller dit projekt et teknologisk boost med en professionel droneuddannelse

I alt 1 fantastisk partner

MyDroneAcademy ApS

Brøndby
4x 4 timer.
Dronebevis 1A der giver tilladelse til at flyve droner på op til 1,5 kg i byen.
For dem der er interesseret i at flyve professionelt med drone.
Du skal være fyldt 18 år for at deltage på uddannelsen. Du skal kunne læse og forstå dansk. (Med undtagelse af hold på engelsk, hvor du skal kunne læse og forstå engelsk). Du skal have et personligt NemID og billede ID som kørekort/pas. Du skal have et helbred som gør dig i stand til at føre dronen på betryggende vis. For at kunne deltage på uddannelsen skal du have flyveerfaring i form af mindst 5 timers flyvning fordelt over minimum 15 flyvninger.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3765

149,00
Professionel Dronepilot
4.250,-
kr.149
4.250,-