+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Ølbrygning

hos Timm Vladimirs Køkken

Om Ølbrygning

Går du med en drøm om at blive brygmester eller kunne du blot tænke dig at lære, hvordan øl laves? Så meld dig til dette ølbrygningskursus hos Timm Vladimirs Køkken. Her får du en introduktion til ølbrygningens grundteknikker som maltning, mæskning, gær- og øltyper og humle. I løbet af de 4 timer kurset varer, starter du din egen 10 liters bryg op, og du vælger helt selv, om du vil brygge IPA, Porter, Belgisk Brown Ale eller en frisk hvedeøl. Da ølbrygning af en længere proces, vil kurset bestå af opstarten. Efter endt kursus, vil du får bryggen med hjem, hvor den får lov at gære færdig, inden den er klar til at komme på flasker.

I løbet af kurset vil der naturligvis være mulighed for at smage en masse lækker øl, serveret med snacks. Du får desuden dit eget bryganlæg med hjem, så øllet kan færdiggære og du selv kan komme det på flasker.

godt at vide

Varighed:
Kurset varer 4 timer
Inklusive:
Kurset indeholder: Aperitif og snacks Vælg din egen bryg: IPA, Porter, Belgisk Brown Ale og Hvede Dit eget bryganlæg til at tage med hjem: fermenteringsspande, omstikker, sukkermåler, kapsler og kapsellukker, samt diverse tilbehør og rengøringsmidler Der bliver serveret øl, vand limonade
Gyldig for:
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Vigtig info:
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte at det bliver afholdt Ved tilmelding til kurset må du gerne oplyse, hvilken type øl du ønsker at brygge. (IPA, Porter, Belgisk Brown Ale eller Hvede)

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 1.345,-
kr.149
Ølbrygning
Total: 1.345,- Total:
bottom: 140,