Ølbrygning
hos Timm Vladimirs Køkken

Går du med en drøm om at blive brygmester eller kunne du blot tænke dig at lære, hvordan øl laves? Så meld dig til dette ølbrygningskursus hos Timm Vladimirs Køkken. Her får du en introduktion til ølbrygningens grundteknikker som maltning, mæskning, gær- og øltyper og humle. I løbet af de 4 timer kurset varer, starter du din egen 10 liters bryg op, og du vælger helt selv, om du vil brygge IPA, Porter, Belgisk Brown Ale eller en frisk hvedeøl.

Da ølbrygning af en længere proces, vil kurset bestå af opstarten. Efter endt kursus, vil du få bryggen med hjem, hvor den får lov at gære færdig, inden den er klar til at komme på flasker.

 

I løbet af kurset vil der naturligvis være mulighed for at smage en masse lækker øl, serveret med snacks. Du får desuden dit eget bryganlæg med hjem, så øllet kan færdiggære og du selv kan komme det på flasker.

I alt 1 fantastisk partner

Timm Vladimirs Køkken - Valby

Valby
Kurset varer 4 timer
Kurset indeholder: Aperitif og snacks Vælg din egen bryg: IPA, Porter, Belgisk Brown Ale og Hvede Dit eget bryganlæg til at tage med hjem: fermenteringsspande, omstikker, sukkermåler, kapsler og kapsellukker, samt diverse tilbehør og rengøringsmidler Der bliver serveret øl, vand limonade
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget, og vil fremgå på gavekortet
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte at det bliver afholdtVed tilmelding til kurset må du gerne oplyse, hvilken type øl du ønsker at brygge. (IPA, Porter, Belgisk Brown Ale eller Hvede)

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3702

149,00
Ølbrygning
1.345,-
kr.149
1.345,-