Mere end 2 millioner brugere

Nyt Nordisk Vol. 2

hos Timm Vladimirs Køkken

Om Nyt Nordisk Vol. 2

OBS: Det er ikke påkrævet at man har oplevet Nyt Nordisk Vol. 1 for at kunne nyde dette madkursus. 

Tag på udforskning i det hjemlige med dette madkursus med fokus på Nordens specialiteter. Her i norden har vi en lang og stolt madtradition der fokuserer på friske råvarer fra både hav og land. Vi er velkendte verden om for vores smag for fisk, tykbelagt smørrebrød og selvfølgelig en masse kød med sovs. 

Timm Vladimirs Køkken har udviklet en menu der genopfinder nogle af de velkendte klassikere fra både frokost og middagsbordet. Lær at tilberede rustik grønærtecreme med sprødristet brød, dampede blåmuslinger med æble- & porrevinaigrette og svinekæbe glaseret i noget af det bedste vi har her i norden: øl!

Ved kurset er der sørget for de friskeste råvarer, og selvfølgelig alt du skal bruge for at tilberede maden. Timm Vladimirs Køkkens kokke/undervisere guider dig gennem hele processen i et roligt tempo og med god stemning så der er tid til både at nyde maden og et glas vin eller to.

godt at vide

Varighed:
Kurset varer 3,5 time
Inklusive:
- Lær at tilberede 4 forskellige retter - Drikkevarer inkluderet i prisen - Øl fra Timms bryghus eller vin - Opskrifterne sendes til dig på mail - Alle deltagere får et Timm Vladimir forklæde med hjem
Gyldig for:
For 1 eller 2 personer - Det afhænger af tilvalget og vil fremgå på gavekortet
Vigtig info:
Kurset foregår på hold, og der skal være min. 12 tilmeldte for at det bliver afholdt Ændringer i menuen kan forekomme ift. varetilgængelighed

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 945,-
kr.149
Nyt Nordisk Vol. 2
Total: 945,- Total: