Middag på restaurant L’ALTRO
Italiensk restaurant med Bib Gourmand-status i Michelinguiden

DET ER I ØJEBLIKKET IKKE MULIGT AT BOOKE PÅ L'ALTRO, DA DE ER VED AT FLYTTE TIL NYE LOKALER

 

Italienerne værner om noget om familiesamværet. I den italienske kultur kommer familien før alt andet, og dette sammenhold er synligt i alle aspekter af det italienske, især når det kommer til mad. Hos L’Altro kan denne følelse af at være i familiens skød især fornemmes. Restauranten er nemlig baseret på det italienske koncept ”anti-ristorante”, som er det at spise hjemme frem for at spise på restaurant. 

 

Besøg L’Altro og oplev en kulinarisk aften i den italienske families skød. Ud over den italienske ’famiglia’ som står klar til at tage imod dig i døren, venter der dig også et udsøgt italiensk måltid – så udsøgt at restauranten et blevet tildelt Bib Gourmand-status, hvilket er en status der tildeles af Michelinguiden til restauranter der serverer fantastisk mad til en overkommelig pris. 

 

L’Altro’s menu byder på hjemmelavede italienske retter, serveret i en afslappet og hjemlig atmosfære på Christianshavn. For at lette fordøjelsen og give en god og let fornemmelse i kroppen, er alt der hedder smør, fløde og tunge fond’er bandlyst hos L’Altro til fordel for sunde olier og citrus. 

Smag på et bredt udvalg af kreative anti-pasti af kød, fisk og grøntsager, og nyd kulhydrater og proteiner separeret i primo, så secondo, hvilket gør at nærringstofferne lettere optages, og hele madoplevelsen opløftes til et højere niveau. 

I alt 1 fantastisk partner

Restaurant L'Altro

København K

godt at vide

Varighed:
Så længe det tager at spise på en hjemlig restaurant
Inklusiv:
Frit valg fra menukortet for gavekortets værdi
Gyldig for:
For dem der gerne vil nyde en italiensk middag
Vigtig info:
Frit valg fra menukortet for gavekortets værdi

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3730

149,00
Midlertidig udgået produkt