Middag på Restaurant Rebel
Rebelsk Bib-Gourmand oplevelse

Restaurant Rebel må om noget siges at leve op til sit navn. Den tidligere Michelin stjernede restaurant gjorde op med sit finere image for at skabe fundamentet for den nuværende restaurant med sit rebelske tema og Bib Gourmand status.

 

Her lægges der meget vægt på at du som gæst skal fristes af hvad der står på menukortet. Du skal lokkes af duften, forbløffes af smagen, tiltrækkes af hvad du ser på bordet og også overraskes lidt, eller meget, af de forskelligartede og eksperimenterende kombinationer du bydes på.

 

Det vigtigste for Restaurant Rebel er at du nyder mad og vin, og at du slapper af. Så tag et sving forbi en lidt anderledes restaurant der kan prale af både at have været Michelin stjernet samt deres nuværende Bib Gourmand status!

I alt 1 fantastisk partner

Restaurant Rebel

København
Så længe som det tager at nyde et lækkert måltid
Frit valg fra a la carte kortet, menuer og diverse drikkevarer/vinkortet på Rebel for gavekortets værdi
For dem der holder af gourmet oplevelser

Gavekortet kan ikke benyttes til deal og tilbudsmenuer

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3810

149,00
Midlertidig udgået produkt