Luksusophold på Benniksgaard

Mousserende vin, chokolade og vandsengsmassage. Tag på et luksusophold på Benniksgaard, der er sørget for det hele. Ved ankomsten vil I blive forkælet med en flaske mousserende vin og lækker chokolade. I kan bruge dagen på at gå på opdagelse i Gaardbutikken der både byder på en lille gave samt en voucher.

 

Der vil blive budt på eftermiddagskaffe, kage og hygge. Inden middagen kan det være I ønsker ekstra afslapning med en dejlig vandsengsmassage. Efter denne forkælelse, kan I skifte til middagen. Her vil I blive budt velkommen til bords med velkomstdrink, og kan selv vælge om I ønsker en 3-retters a la carte menu eller buffet. Med fyldte maver kan I gå til ro I jeres suite eller luksuslejlighed.

 

Når solen igen står op, og I har fået hvilet krop og sjæl. Kan I igen fylde maverne ved den store morgenbuffet, inden turen går tilbage til hverdagen.

1 overnatning
1 flaske mousserende vin og chokolade ved ankomsten - Lækker badekåbe (gave fra hotellet) - Gave fra Gaardbutikken - 1 x Dreamwater Lounge Massage (vandsengsmassage) pr. person - 1 x voucher til Gaardbutikken på 75,- - Eftermiddagskaffe og kage - Velkomstdrink - 3-retters aftenmenu (vælg selv a la carte eller buffet) - Overnatning i suite eller luksuslejlighed - Stor morgenbuffet
2 personer der trænger til lidt luksus
I vil blive indlogeret i suite eller luksuslejlighed alt efter hvor der er ledigt

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3568

149,00
Luksusophold på Benniksgaard
4.400,-
kr.149
4.400,-