+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Luksusophold på Benniksgaard

Om Luksusophold på Benniksgaard

Mousserende vin, chokolade og vandsengsmassage. Tag på et luksusophold på Benniksgaard, der er sørget for det hele. Ved ankomsten vil I blive forkælet med en flaske mousserende vin og lækker chokolade. I kan bruge dagen på at gå på opdagelse i Gaardbutikken der både byder på en lille gave samt en voucher.

 

Der vil blive budt på eftermiddagskaffe, kage og hygge. Inden middagen kan det være I ønsker ekstra afslapning med en dejlig vandsengsmassage. Efter denne forkælelse, kan I skifte til middagen. Her vil I blive budt velkommen til bords med velkomstdrink, og kan selv vælge om I ønsker en 3-retters a la carte menu eller buffet. Med fyldte maver kan I gå til ro I jeres suite eller luksuslejlighed.

 

Når solen igen står op, og I har fået hvilet krop og sjæl. Kan I igen fylde maverne ved den store morgenbuffet, inden turen går tilbage til hverdagen.

godt at vide

Varighed:
1 overnatning
Inklusive:
1 flaske mousserende vin og chokolade ved ankomsten - Lækker badekåbe (gave fra hotellet) - Gave fra Gaardbutikken - 1 x Dreamwater Lounge Massage (vandsengsmassage) pr. person - 1 x voucher til Gaardbutikken på 75,- - Eftermiddagskaffe og kage - Velkomstdrink - 3-retters aftenmenu (vælg selv a la carte eller buffet) - Overnatning i suite eller luksuslejlighed - Stor morgenbuffet
Gyldig for:
2 personer der trænger til lidt luksus
Vigtig info:
I vil blive indlogeret i suite eller luksuslejlighed alt efter hvor der er ledigt

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 4.400,-
kr.149
Luksusophold på Benniksgaard
Total: 4.400,- Total:
bottom: 140,